ATHENS KALLITHEA

Athens Kallithea: Πρόταση 100.000 ευρώ για τον Μπαλογιάννη στην Μπότεβ Πλόβντιβ

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης
Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η Athens Kallithea κατέθεσε πρόταση ύψους 100.000 ευρώ στην Μπότεβ Πλόβντιβ για τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση από τους Κυπελλούχους Βουλγαρίας.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης πήρε το περασμένο καλοκαίρι την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό με τη φανέλα της Μπότεβ Πλόβντιβ. Ένα χρόνο αργότερα ο 25χρονος αριστερός μπακ πρέπει να νιώθει απόλυτα δικαιωμένος, καθώς την πρώτη χρονιά στη Βουλγαρία κατέκτησε το Κύπελλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η Athens Kallithea κατέθεσε πρόταση ύψους 100.000 ευρώ στην Μπότεβ Πλόβντιβ, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση. Ωστόσο, δεν παύει να αποτελεί μία εντυπωσιακή κίνηση από την πλευρά της Athens Kallithea, η οποία δείχνει αποφασισμένη όχι μόνο να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά να αποκτήσει κι ένα ρόλο πρωταγωνίστριας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Μπαλογιάννη υπάρχει ενδιαφέρον από την Ολλανδία, αλλά και από τη Βουλγαρία, με τις προτάσεις να είναι υψηλότερες από εκείνη της Athens Kallithea.

TAGS ATHENS KALLITHEA ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ