ATHENS KALLITHEA

Athens Kallithea: Συνελήφθη στις ΗΠΑ ο μεγαλομέτοχος Άντριου Μπάρογουεϊ για ενδοοικογενειακή βία, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση

Ο Άντριου Μπάρογουεϊ
Ο Άντριου Μπάρογουεϊ © 2023/ROSS D. FRANKLIN/AP IMAGES

Ο μεγαλομέτοχος της Athens Kallithea, Άντριου Μπάρογουεϊ, συνελήφθη την Πέμπτη 23 Μαρτίου για επίθεση εις βάρος της συζύγου του και πέρασε τη βραδιά στο κρατητήριο, μέχρι να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Ο μεγαλομέτοχος της Athens Kallithea, Άντριου Μπάρογουεϊ, συνελήφθη για απόπειρα στραγγαλισμού και επίθεση δευτέρου βαθμού με θύμα τη σύζυγό του στο Άσπεν του Κολοράντο την Πέμπτη 23 Μαρτίου.

Η σύλληψη του 57χρονου επιχειρηματία σημειώθηκε στο ξενοδοχείο Limelight στις 21:35, ύστερα από κλήση της συζύγου του προς τις αρχές.

Ο Μπάρογουεϊ πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο και την επόμενη ημέρα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 2.500 δολαρίων.

Athens Kallithea: Συνελήφθη στις ΗΠΑ ο μεγαλομέτοχος Άντριου Μπάρογουεϊ για ενδοοικογενειακή βία, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση


Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, του επιβλήθηκε απαγόρευση να έχει απευθείας επικοινωνία με τη σύζυγό του, εκτός αν πρόκειται για ζητήματα που αφορούν τα παιδιά τους. Επιπλέον, απαγορεύεται να καταναλώνει αλκοόλ.

Ο Μπάρογουεϊ αποβλήθηκε και από το NHL, ως μέτοχος μειοψηφίας της ομάδας Αριζόνα Κογιότς, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

TAGS ATHENS KALLITHEA ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ