EURO 2024

Euro 2024: Η Σερβία ζητά την παραδειγματική τιμωρία της Κροατίας και της Αλβανίας και απειλεί με αποχώρηση

FILE - Serbia's Aleksandar Mitrovic reacts after the Euro 2024 group G qualifying soccer match between Serbia and Bulgaria at the Dubocica stadium in Leskovac, Serbia, Sunday, Nov. 19, 2023. Serbia and Slovenia will be hoping for their own fairytales after qualifying for the Euros for the first time in more than two decades.(AP Photo/Darko Vojinovic, File)
FILE - Serbia's Aleksandar Mitrovic reacts after the Euro 2024 group G qualifying soccer match between Serbia and Bulgaria at the Dubocica stadium in Leskovac, Serbia, Sunday, Nov. 19, 2023. Serbia and Slovenia will be hoping for their own fairytales after qualifying for the Euros for the first time in more than two decades.(AP Photo/Darko Vojinovic, File) @2023 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Ο γενικός γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σερβίας, Γιόβαν Σουρμπάτοβιτς, ζήτησε την τιμωρία της Κροτίας και της Αλβανίας για σύνθημα εις βάρος των Σέρβων που ακούστηκε στο μεταξύ τους ματς και απείλησε με αποχώρηση από το Euro 2024.

Την παραδειγματική τιμωρία της Κροατίας και της Αλβανίας ζητά από την UEFA η Σερβία απειλώντας ότι εάν κάτι τέτοιο δεν συμβεί σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση της από τα Euro.

Ο γενικός γραμματέας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σερβίας, Γιόβαν Σουρμπάτοβιτς σε δηλώσεις του έκανε γνωστό ότι θα σταλεί σχετικό έγγραφο στη UEFA με το οποίο θα ζητείται η τιμωρία των δύο ομάδων γιατί στο 59ο λεπτό του μεταξύ τους αγώνα οι οπαδοί και των δύο φώναξαν ένα σύνθημα κατά της Σερβίας.

"Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την υποστήριξή τους στον αγώνα με την Αγγλία και ελπίζω ότι θα νικήσουμε τη Σλοβενία. Αυτό που συνέβη στο Κροατία - Αλβανία είναι σκανδαλώδες και θα ζητήσουμε κυρώσεις από την UEFA, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα συνεχιστεί η διοργάνωση για εμάς".

Και πρόσθεσε:

"Είμαστε σίγουροι ότι θα τιμωρηθούν, γιατί ήδη στην UEFA έχουν ανταποκριθεί στην έκκλησή μας για απομάκρυνση του λεγόμενου δημοσιογράφου από την Αλβανία. Θα απαιτήσουμε από την UEFA να τιμωρήσει τις ομοσπονδίες και των δύο επιλογών. Δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε αυτό, αλλά αν η UEFA δεν τους τιμωρήσει, θα σκεφτούμε πώς θα προχωρήσουμε".

Ενώ για την τιμωρία που δέχτηκαν οι Σέρβοι σημείωσε:

"Τιμωρηθήκαμε για μεμονωμένες περιπτώσεις και οι οπαδοί μας συμπεριφέρθηκαν πολύ καλύτερα από τους άλλους. Ένας οπαδός τιμωρήθηκε για ρατσιστικές προσβολές και δεν θέλουμε να αποδοθεί σε άλλους. Εμείς οι Σέρβοι είμαστε κύριοι και έχουμε ανοιχτή καρδιά, οπότε εγώ έκκληση στους οπαδούς να παραμείνουν κύριοι".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ EURO ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ