MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της Δευτέρας

Fiorentina's players celebrate after the Europa Conference League semi-final second leg soccer match between Club Brugge and Fiorentina at the Jan Breydel Stadium in Bruges, Belgium, Wednesday, May 8, 2024. (AP Photo/Omar Havana)
Οι παίκτες της Φιορεντίνα πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό του Conference League @ 2024 OMAR HAVANA / AP IMAGES

Η αθλητική δράση συνεχίζεται και την Δευτέρα (13/05), με τα ματς της Φιορεντίνα και της Μπαρτσελόνα καθώς και το Άστον Βίλα - Λίβερπουλ να ξεχωρίζουν. Αναλυτικά όλες οι ποδοσφαιρικές μεταδόσεις της ημέρας.

Η ποδοσφαιρική δράση στην Γηραιά Ήπειρο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση την Δευτέρα (13/05), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στην Ιταλία, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, Φιορεντίνα, υποδέχεται την Μόντσα, στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα περιμένει την Σοσιεδάδ ενώ στην Αγγλία το "Βίλα Παρκ" φιλοξενεί την κόντρα της Άστον Βίλα με την Λίβερπουλ, με τους βίλανς να θέλουν τη νίκη για να κλειδώσουν την παρουσία τους στο Champions League.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις της ημέρας

  • 19:30 Serie A: Λέτσε - Ουντινέζε / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 21:30 Βελγικό Πρωτάθλημα: Κλαμπ Μπριζ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ / Novasports 2HD
  • 21:45 Serie A: Φιορεντίνα - Μόντσα / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 22:00 Premier League: Άστον Βίλα - Λίβερπουλ / Novasports Premier League
  • 22:00 La Liga: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ / Novasports Prime
TAGS MEDIA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ