MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της Τρίτης

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 25, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε @ 2023 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η αθλητική δράση συνεχίζεται και την Τρίτη (14/05) με το Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. Αναλυτικά όλες οι ποδοσφαιρικές μεταδόσεις της ημέρας.

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση την Τρίτη (14/05), με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στον "τελικό" της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ στο Λονδίνο, καθώς εάν η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κάνει το διπλό τότε θα στεφθεί για 4η διαδοχική σεζόν πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Από τη μεριά της η Τότεναμ κυνηγά την 4η θέση και το Champions League, ούσα στο -5 από την Άστον Βίλα με ένα ματς λιγότερο.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις της ημέρας

  • 20:30 La Liga: Οσασούνα - Μαγιόρκα / Novasports Start
  • 21:30 Scottish Premiership: Ρέιντζερς - Νταντί / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 21:45 Scottish Premiership: Πάρτικ Θιστλ - Ρέιθ Ρόβερς / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00 Premier League: Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι / Novasports Premier League
  • 22:30 La Liga: Ρεάλ Μαδρίτης - Αλαβές / Novasports Prime
  • 23:00 La Liga: Zιρόνα - Βιγιαρεάλ / Novasports 1HD
TAGS MEDIA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΤΟΤΕΝΑΜ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ