MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ - Άρης και τα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ

Ο Βέλεθ με τον Τόμας στο ΠΑΟΚ - Άρης
Ο Βέλεθ με τον Τόμας στο ΠΑΟΚ - Άρης ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη, περιλαμβάνει η δεύτερη ημέρα της 6η αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ενώ Ολυμπιακός και ΟΦΗ υποδέχονται σε "Γ. Καραϊσκάκης" και "Γεντί Κουλέ" τους Ατρόμητο και Παναιτωλικό. Πού θα δείτε τις σπουδαίες αναμετρήσεις.

Γεμάτο μεγάλα ματς είναι για ακόμη μία αγωνιστική ημέρα η Stoiximan Super League, καθώς μετά τις ισοπαλίες με 1-1 στα παιχνίδια Βόλος - Athens Kallithea και Αστέρας Τρίπολης AKTOR - Λεβαδειακός, σειρά παίρνουν τέσσερις αναμετρήσεις για τη δεύτερη ημέρα της 6ης στροφής του πρωταθλήματος.

Το ματς που δεσπόζει είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ και του φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Άρη, στην Τούμπα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Η έναρξη των κυριακάτικων ματς θα γίνει με τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ατρόμητο στις 18:00 και του ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό στις 17:00.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κυριακής (29/09)

  • 17:00 ΟΦΗ - Παναιτωλικός / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 18:00 Ολυμπιακός - Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 20:30 ΠΑΟΚ - Άρης / Novasports Prime
TAGS MEDIA ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ