STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα ματς του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Άρη στη Stoiximan Super League

SUPERLEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ίνγκασον εναντίον Ελ Κααμπί στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Την Κυριακή (20/10) αναμένεται να ολοκληρωθεί κι η 8η στροφή της φετινής Stoiximan Super League, με όλο το Big5 να αγωνίζεται. Πού θα δείτε τα ματς του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Άρη για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ μονοπωλεί το ενδιαφέρον της 8ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League, μία παραδοσιακή μονομαχία που κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει προσφέρει μερικές μεγάλες αναμετρήσεις.

Ωστόσο, την Κυριακή (20/10), στη μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος ρίχνονται και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες του Big5. Ο Ολυμπιακός ανοίγει τον "χορό" του τηλεοπτικού προγράμματος υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό στις 16:00, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη έξοδο κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη στις 18:00.

Από την άλλη, ο Άρης προερχόμενος από ένα εκπληκτικό 3/3, εκ των οποίων είναι οι νίκες σε Τούμπα και "Κ. Βικελίδης" επί του Ολυμπιακού, φιλοξενεί στις 20:00 την σκληροτράχηλη Athens Kallithea.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της Κυριακής (20/10)

  • 16:00 Ολυμπιακός - Λεβαδειακός / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 18:00 ΟΦΗ - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 20:00 Άρης - Athens Kallithea / Novasports Prime
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΦΗ ATHENS KALLITHEA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ