MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το ματς Παναιτωλικός - Λαμία, που κλείνει την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το ματς Παναιτωλικός - Λαμία, που κλείνει την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League
EUROKINISSI SPORTS

Η Stoiximan Super League ρίχνει αυλαία με τον αγώνα ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Λαμία στο Αγρίνιο (19/08, 21:00). Πού θα δείτε τον αγώνα.

Ακόμη μια συναρπαστική σεζόν στη Stoiximan Super League έχει αρχίσει από το Σάββατο (17/08) με τις νίκες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού κόντρα σε Πανσερραϊκό και Βόλο αντιστοίχως, ενώ συνεχίστηκε την Κυριακή (18/08) με τις επικρατήσεις τις ΑΕΚ επί του ΟΦΗ και του Asteras AKTOR στο ΟΑΚΑ εναντίον του Παναθηναϊκού.

Athens Kallithea και Λεβαδειακός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ, ενώ Ατρόμητος και Άρης πήραν από έναν βαθμό (1-1) στον αγώνα του Περιστερίου.

Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, λοιπόν, πέφτει στο Αγρίνιο, όπου το βράδυ της Δευτέρας (19/08, 21:00) ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τη Λαμία.

Το ματς θα μεταδοθεί από την COSMOTE SPORT 1 HD και έχει οριστεί για τις 21:00. Φυσικά την εξέλιξη της αναμέτρησης μπορείτε να την παρακολουθήσετε LIVE και από το Matchcenter του SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

TAGS MEDIA ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ