STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα ματς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στη Stoiximan Super League

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί INTIME SPORTS

Την Κυριακή (27/10) ολοκληρώνεται κι η 9η στροφή της φετινής Stoiximan Super League, με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη να ξεχωρίζει. Πού θα δείτε τον αγώνα στο ΟΑΚΑ αλλά και τα ματς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το Παναθηναϊκός - Άρης μονοπωλεί το ενδιαφέρον της 9ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League, μία δυνατή μονομαχία που ήταν και το περσινό ζευγάρι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ωστόσο, την Κυριακή (27/10), στη μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος ρίχνονται και άλλες δύο ομάδες του Big5. Ο Ολυμπιακός ανοίγει τον "χορό" του τηλεοπτικού προγράμματος αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR στις 17:00, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ στην Τούμπα στις 21:00.

Τέλος, η Athens Kallithea κοντράρεται με τον Ατρόμητο, επίσης στις 21:00.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της Κυριακής (27/10)

  • 17:00 Αστέρας Τρίπολης AKTOR - Ολυμπιακός / Novasports Prime
  • 18:00 Παναθηναϊκός - Άρης / Cosmote Sport 1 HD
  • 21:00 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ / Novasports Prime
  • 21:30 Athens Kallithea - Ατρόμητος / Cosmote Sport 1 HD
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ASTERAS AKTOR ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ATHENS KALLITHEA ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ