MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον αγώνα του ΠΑΟΚ εναντίον της Μπόρατς για τον 2ο προκριματικό του Champions League

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΓΚΕΝΚ - ΠΑΟΚ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΓΚΕΝΚ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ κάνει ποδαρικό στη σεζόν για τις ελληνικές συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον πρωταθλητή Ελλάδας να υποδέχεται στην Τούμπα την Μπόρατς (24/7, 20:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League. Η ώρα και το κανάλι της μεγάλης αναμέτρησης.

Ώρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ, που θα ψάξει μέσα από τις προκριματικές φάσεις να κάνει το όνειρο των φιλάθλων του πραγματικότητα, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στην 99ετή ιστορία του στο League Stage του Champions League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κάνει πρεμιέρα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη σεζόν 2024/25 υποδεχόμενος στην Τούμπα την Μπόρατς (24/7, 20:30) για τον 2ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το ματς των πρωταθλητών Ελλάδας θα μεταδοθεί από τη Novasports Prime, ενώ φυσικά θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε LIVE και από το Matchcenter του SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

TAGS MEDIA ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ