ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Ανατροπή με Μοράτα, γνωστοποίησε την επιθυμία του για παραμονή

Ο Μοράτα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ατλέτικο
Ο Μοράτα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ατλέτικο 2023 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Άλβαρο Μοράτα ενημέρωσε την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόφασή του να παραμείνει στον σύλλογο, την ώρα που η Αλ Κουαντσία είχε καταθέσει πρόταση στον Ισπανό επιθετικό.

Ο Άλβαρο Μοράτα αποφάσισε να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης παρά το σοβαρό ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία, απόφαση την οποία μετέφερε στην μαδριλένικη ομάδα.

Ο Ισπανός επιθετικός είχε βρεθεί πολύ κοντά στην μετακίνησή του στο πρωτάθλημα της Saudi Pro League, αφού η Αλ Κουαντσία είχε καταθέσει τεράστια πρόταση στον παίκτη προσφέροντας συμβόλαιο 35 εκατομμυρίων, ενώ μάλιστα υπήρχε η πρόθεση να πληρωθεί η ρήτρα του παίκτη ύψους 15 εκατομμυρίων.

Ο ίδιος υποστηρίζεται πως ήταν έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση -ακόμα και πριν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ισπανίας- και πως το μέλλον του είχε ουσιαστικά σφραγιστεί, ωστόσο μία επαφή με τον Ντιέγκο Σιμεόνε έπεισε εν τέλει τον Μοράτα να παραμείνει. Ο Αργεντινός τεχνικός υποστήριξε πως ο επιθετικός είναι απαραίτητος για την ομάδα και ότι ο ίδιος επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας τους, πράξη που άλλαξε άρδην την υπόθεση.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ο Σιμεονε αντιλαμβάνεται πως η αποχώρηση ενός παίκτη, ο οποίος σκόραρε 21 τέρματα τη φετινή σεζόν, δεν θα μπορούσε να αντικατασταθεί με τα χρήματα από την πληρωμή της ρήτρας αποδέσμευσης και επομένως η διατήρηση του Μοράτα ήταν μονόδρομος.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά από αυτή την εξέλιξη, η ομάδα της Μαδρίτης δεν θα χρειαστεί να αναζητήσει 2 φορ, αλλά μόνο έναν προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Μέμφις Ντεπάι.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ