LA LIGA

Ατλέτικο- Χετάφε 2-0: Στενός κορσές για την Μπαρτσελόνα οι Μαδριλένοι

Atletico forward Antoine Griezmann after scoring his side's second goal during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico forward Antoine Griezmann after scoring his side's second goal during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνέχισε την τρομερή παράδοση που έχει κόντρα στην Χετάφε επί εποχής Σιμεόνε στον πάγκο της και με το άνετο 2-0 πλησίασε σε απόσταση βολής την Μπαρτσελόνα (VIDEOS).

Η Χετάφε είναι φέτος αρκετά φιλόδοξη και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός πως βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης ωστόσο στο μίνι μαδριλένικο ντέρμπι αποδείχτηκε εύκολη λεία για τους παίκτες της Ατλέτικο.

Οι "ροχιμπλάνκος" ήθελαν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης για να παραμείνουν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα και τους εξασφάλισαν από νωρίς, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να ανοίγει το σκορ στο 27' (ασίστ ο Πάρτεϊ) και τον Σαούλ να το κλείνει δέκα λεπτά αργότερα.

Με εννέα παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι λόγω της αποβολής των Ντακονάμ και Καμπρέρα στα τελευταία λεπτά, ιστορική στιγμή για τον Γκριεζμάν ο οποίος μπορεί να υπερηφανεύεται για το ότι είναι ο μοναδικός -εκτός του Λιονέλ Μέσι- που μετράει 10+ γκολ στις επτά τελευταίες σεζόν της La Liga.

Είναι δε εντυπωσιακό πως η "Ατλέτι" μετράει 12 νίκες και 1 ισοπαλία στα 13 τελευταία ματς της απέναντι στην Χετάφε, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να έχει δει την ομάδα του να σκοράρει 30 φορές και να μη δέχεται ούτε ένα γκολ από τη συμπολίτισσά της από τότε που έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο της.

Η σύνθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Αρίας, Χιμένες, Γκοντίν (46' Χουάνφραν), Ερναντές, Λεμάρ, Ρόντρι, Πάρτεϊ, Σαούλ Νίγκεθ, Γκριεζμάν, Κάλινιτς (62' Μογέχο)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 26 Ιανουαρίου

Σεβίλλη - Λεβάντε 5-0 (48' Γεν Μπεντέρ, 60' Αντρέ Σίλβα, 71' Βάθκεθ, 80' πεν, Σαράμπια, 90' Πρόμες)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε 2-0 (27' Γκριεζμάν, 37' Σαούλ)

Λεγκανές - Εϊμπάρ 2-2 (46' 67' Εν-Νεσιρί / 29' Κίκε, 36' Χορδάν)

Βαλένθια - Βιγιαρεάλ 3-0 (4' Ντιακαμπί, 51' Τσερίσεβ, 86' Μορένο)

Κυριακή 27 Ιανουαρίου

Βαγιαδολίδ - Θέλτα (13:00)

Ζιρόνα - Μπαρτσελόνα (17.15)

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπέτις (19.30)

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ουέσκα (19.30)

Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης (21.45)

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου

Αλαβές - Βαγιεκάνο (22:00)

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ