ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Είπε το "ναι" στους ροχιμπλάνκος ο Γκάλαχερ, σύντομα οι υπογραφές

Chelsea's Conor Gallagher celebrates after scoring from his shot in the penalty shoot out during the English League Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge in London, Tuesday, Dec. 19, 2023. Chelsea went onto win the match 4-2 on penalties after the game ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Κόνορ Γκάλαχερ. @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Κόνορ Γκάλαχερ ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης έπειτα από αρκετό καιρό διαπραγματεύσεων, με τον ίδιο να ετοιμάζεται πλέον να αφήσει πίσω του το Λονδίνο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ετοιμάζετε να πραγματοποιήσει μία σημαντική μεταγραφή, με την ισπανική ομάδα να έχει δώσει τα χέρια με τον Κόνορ Γκάλαχερ έπειτα από έναν μεγάλο κύκλο διαπραγματεύσεων.

Ο Άγγλος διεθνής είχε συμφωνήσει προφορικά σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι, ωστόσο εν τέλει ο ίδιος προτίμησε την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε για συμβόλαιο με ισχύ έως το 2029.

Εφόσον όλες οι διαδικασίες κυλίσουν ομαλά, τότε το κόστος μετακίνησης του 24χρονου μέσου υποστηρίζεται πως θα ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια.

Το νερό φαίνεται λοιπόν να έχει κυλήσει στο αυλάκι, με την Ατλέτικο να είναι έτοιμη άμεσα να υπογράψει τον Γκάλαχερ ενισχύοντας σημαντικά με αυτόν τον τρόπο τον άξονά της.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΣΕΛΣΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ