ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Έντονο ενδιαφέρον από την Los Angeles FC για Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει αφού σκόραρε στον αγώνα της Ατλέτικο με τη Σέλτικ
Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει αφού σκόραρε στον αγώνα της Ατλέτικο με τη Σέλτικ © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Η Los Angeles FC εξετάζει σοβαρά την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την αμερικανική ομάδα να διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης του Γάλλου αστέρα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ίσως βρεθεί σε κίνδυνο να αποχωριστεί για άλλη μία φορά τον Αντουάν Γκριεζμάν, αφού η Los Angeles FC από το πρωτάθλημα του MLS διερευνά την πιθανότητα απόκτησής του μέσω της πληρωμής της ρήτρας αποδέσμευσης του Γάλλου διεθνή.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και επομένως αν δεν ανανεωθεί ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει δίχως οικονομικό αντάλλαγμα ως ελεύθερος από την ομάδα της Μαδρίτης. Συγχρόνως, στο συμβόλαιο προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό πολύ δελεαστικό για έναν παίκτη τέτοιας αξίας.

Αυτό ακριβώς το πλαίσιο θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του MLS προκειμένου να τον κάνει κάτοικο των ΗΠΑ, αλλά και συμπαίκτη των Ουγκό Λιορίς και Ολιβιέ Ζιρού. Αξίζει επίσης να αναφερθεί, πως ο ίδιος ο Γκριεζμάν είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θα επιθυμούσε να τερματίσει την καριέρα του στην Αμερική.

Παρόλα αυτά, Ο Γκριεζμάν έχει θέσει ως στόχο να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, ωστόσο μία ενδεχόμενη μετακίνησή του σε ένα υποδεέστερο αγωνιστικά πρωτάθλημα θα μπορούσε να μετριάσει τις πιθανότητές του.

Ως εκ τούτου, ο αστέρας της Ατλέτικο μπορεί να δώσει παράταση στη μεταγραφή του στο MLS τουλάχιστον μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ MLS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ