ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ατλέτικο ή Αγγλία το δίλημμα του Ντέκο

Ατλέτικο ή Αγγλία το δίλημμα του Ντέκο
Ντέκο

Στην Αγγλία ή την Ατλέτικο Μαδρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του την νέα σεζόν, ο Ντέκο όπως αναφέρουν δημοσιεύματα

Όπως αναφέρουν μάλιστα δημοσιεύματα το δίλημμα του Ντέκο είναι αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία ή στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Οι 4 μεγάλες ομάδες της Αγγλίας, Μάντσεστερ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τσέλσι είχαν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ντέκο στο παρελθόν και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος από τους "μπλαουγκράνα" να προσπαθήσουν να αποσπάσουν την υπογραφή του διεθνή Πορτογάλου.

Η περίπτωση της Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως ενδιαφέρει τον Ντέκο καθώς θα παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ενώ οι "ροχιμπλάνκος" είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσουν την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Φήμες κάνουν λόγο και για επιστροφή στην Βραζιλία, όμως όπως έχει γίνει γνωστό ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Αυτό που φαίνεται σίγουρο είναι πως η Μπαρτσελόνα θα αφήσει ελεύθερο την φετινή μετεγγραφική περίοδο τον Ντέκο καθώς δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του, ενώ είχε δεχτεί έντονη κριτική στην ήττα των "καταλανών" από την Ρεάλ Μαδρίτης πριν την διακοπή των Χριστουγέννων.






TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ