ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Η Μπενφίκα επιθυμεί την επιστροφή του Ζοάο Φέλιξ

Atletico Madrid's Joao Felix runs with the ball during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Levante at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 16, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ζοάο Φέλιξ με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. @2022 MANU FERNANDEZ/ AP IMAGES

Το γυαλί μεταξύ του Ζοάο Φέλιξ και της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ραγίσει και ο Πορτογάλος επιθυμεί να αποχωρήσει για χάρη της Μπαρτσελόνα, όμως φαίνεται πως στην κούρσα της διεκδίκησής του μπαίνει και η Μπενφίκα.

Ο Ζοάο Φέλιξ δύσκολα θα παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και αναζητεί τρόπο να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, με την οποία αγωνίστηκε ως δανεικός την περσυνή σεζόν, ωστόσο η πρώην ομάδα του ποδοσφαιριστή, η Μπενφίκα, υποστηρίζεται πως έχει μπει και εκείνη στη μάχη για την απόκτησή του.

Η Μπαρτελόνα δεν δείχνει να διαθέτει την οικονομική άνεση για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης, παρόλα αυτά ο παίκτης εξακολουθεί να πιέζει προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει στο Καμπ Νόου με μεταγραφή ή διαφορετικά με την μορφή δανεισμού.

Ο ίδιος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να δημιουργήσει ένα πιο ευνοϊκό πλαίσιο διαπραγμάτευσης μέσω των πιέσεών του, ενώ επίσης δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ισπανική ομάδα ως το 2029, γεγονός που ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας για την επίτευξη μίας πιθανής συμφωνίας.

Βέβαια, σύμφωνα με πορτογαλικά μέσα η Μπενφίκα όχι απλά ενδιαφέρεται να κινηθεί για τον πρώην παίκτη της, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την πορτογαλική ομάδα να επιχειρεί να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του. Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί πως ο Φέλιξ αμείβεται ετησίως με 12 εκατομμύρια, ποσό το οποίο δεν μπορεί να καλύψει η Μπενφίκα και επομένως η υπόθεση θα καθοριστεί σε τεράστιο βαθμό από την επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ