ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Νέο όνομα για το γήπεδο, με συμφωνία που αγγίζει τα 300 εκατομμύρια ευρώ

Ατλέτικο: Νέο όνομα για το γήπεδο, με συμφωνία που αγγίζει τα 300 εκατομμύρια ευρώ

Το γήπεδο της Ατλέτικο περνάει σε μία νέα εποχή και από "Cívitas Metropolitano" μετονομάζεται σε "Riyadh Air Metropolitano", σε μία συμφωνία που θα έχει ισχύ μέχρι το 2033 και θα βάλει το ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία των Μαδριλένων.

Η Ατλέτικο θα επιστρέψει στη δράση μετά από ματς των εθνικών ομάδων στις 20 Οκτωβρίου, υποδεχόμενη την Λεγκανές για την La Liga, με το συγκεκριμένο ματς να είναι ιστορικής σημασίας για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Και αυτό γιατί θα αγωνιστεί σε ένα... νέο γήπεδο, με το όνομά του να αλλάζει και από "Cívitas Metropolitano" να γίνεται πλέον "Riyadh Air Metropolitano" χάρη στη συμφωνία της ομάδας με την "Riyadh Air" που θα έχει ισχύ για τα επόμενα 9 χρόνια.

"Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την υπογραφή της συμφωνίας χορηγίας με τη Riyadh Air, είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την επέκταση της συμμαχίας με μια συνεργασία που δίνει το όνομα "Riyadh Air Metropolitano" στο γήπεδό μας.

Ευχαριστούμε τον Τόνι Ντάγκλας και ολόκληρη την ομάδα του που επέλεξαν την Ατλέτικο ως στρατηγικό εταίρο για την έναρξη και την ανάπτυξη του φιλόδοξου έργου τους σε παγκόσμιο επίπεδο", τόνισε ο διευθύνοντας σύμβουλος της Ατλέτικο, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ, ο οποίος χαρακτήρισε μάλιστα την ""Riyadh Air" ως τον σημαντικότερο χορηγό στην ιστορία της ομάδας.

Άποψη που έχει ισχυρή βάση και είναι οικονομική, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως η Ατλέτικο θα βγει κερδισμένη από αυτή τη συνεργασία με ένα ποσό που θα φτάνει τα 300 εκατομμύρια ευρώ σε ορίζοντα 9ετίας.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ