ΑΡΗΣ

Ατομικό για Κόκε και Βανγκέλι

Ατομικό για Κόκε και Βανγκέλι
INTIME SPORTS

Οι Κόκε και Βανγκέλι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης (06/04), που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Σάκης Τσιώλης είδε τον Σέρχιο Κόκε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στην κοιλιακή χώρα, όπως και τον Χρήστο Βανγκέλι λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο στο γόνατο.

Το δικό του πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης ακολουθεί ο Μιχάλης Σηφάκης ενώ ο Σάκης Πρίττας ξεκίνησε την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση -αρθροσκόπηση- στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατό του.

Εν τω μεταξύ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και χωρίς ενοχλήσεις μπήκαν οι Ραούλ Μπομπαντίγια, Κώστας Μενδρινός (είχε υποστεί μία διάταση την Κυριακή στην Τρίπολη) και Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις.


Ο Μπομπαντίγια ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι τελικός της Κυριακής για τον Άρη στο κυνήγι μίας θέσης στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος.


Υπενθυμίζεται ότι εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει την Κυριακή ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, ενώ απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Ρικάρντο Φατί και Νέρι Κσστίγιο.


Ο διεθνής Μεξικανός φλερτάρει με την επιβολή χρηματικού προστίμου από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για την αποβολή του στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στην πόλη της Πελοποννήσου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ