ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ατομικό ο Μητρόπουλος

Ατομικό ο Μητρόπουλος
INTIME SPORTS

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Τετάρτη (7/12) ο Μητρόπουλος, ενώ δεν προπονήθηκε ο Ρότσα. Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ

Με μια προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου, συνεχίστηκε την Τετάρτη (7/12) η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με μπάλα. Δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ο τιμωρημένος Ρότσα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μητρόπουλος.

Στο μεταξύ, ομάδα του Παναιτωλικού αποτελούμενη από οκτώ επαγγελματίες, καθώς και ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ20 και Κ17, έδωσε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Μεσολογγίου, κερδίζοντας με σκορ 5-3.

Δύο γκολ σημείωσε ο Σέγε, δύο ο Μεταξούλης και ένα ο Κούσης. Η προπόνηση της Πέμπτης (8/12) θα γίνει στις 15.00. στο EMILEON SportCenter.

Τα εισιτήρια με ΟΦΗ

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ τα οποία θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη (8/12).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ–ΟΦΗ θα αρχίσει αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι και θα συνεχιστεί μέχρι εξαντλήσεώς τους. Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου καθημερινά. Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων: 12.00-18.00.

Να σημειωθεί ότι όσοι προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΦΗ, θα αποκτήσουν προτεραιότητα με την επίδειξη του αποκόμματος, στην αγορά εισιτηρίου του επόμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο (4 Ιανουαρίου 2012). Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να κρατήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου τους".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ