ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατομικό πρόγραμμα για Αθανασίου

Ατομικό πρόγραμμα για Αθανασίου
Ατρόμητος

Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Ατρόμητου για την Δευτέρα. Ατομικό ακολούθησε ο νεαρός Αθανασίου.

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την Δευτέρα, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να δίνει έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είδε τον νεαρό Αθανασίου να μην προπονείται σε φουλ ρυθμούς και την Δευτέρα, αλλά περιμένει να φορτσάρει τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα δεν είχε άλλα προβλήματα, με όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι στη διάθεση του, πλην του Ελίνι Δημούτσου που είναι με την Εθνική Ελλάδας.

Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό

"Αύριο (Τρίτη) ξεκινά από το Γραφείο Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στις 18.15. Το ωράριο λειτουργίας μέχρι και την Παρασκευή θα είναι 16.30 ως 20.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: 10 ευρώ στη Θύρα 7, 15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4, 30 ευρώ στη Θύρα 3 και 10 ευρώ στη Θύρα 5 για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας. Παιδικό εισιτήριο σε όλες τις θύρες 5 ευρώ. Η ΠΑΕ Λεβαδειακός δεν κατέθεσε αίτημα για να της χορηγηθούν εισιτήρια. Η Θύρα 1 δεν θα λειτουργήσει και ως εκ τούτου το εκδοτήριο στη συγκεκριμένη θύρα θα μείνει κλειστό".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ