ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε δύο νέα κρούσματα κορονοϊού, επτά συνολικά

Οι απογοητευμένοι παίκτες του Ατρομήτου
Οι απογοητευμένοι παίκτες του Ατρομήτου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε πως διαπιστώθηκαν δύο νέα κρούσματα κορονοϊού, με αποτέλεσμα πλέον να υπάρχουν επτά ασθενείς στους Περιστεριώτες.

Ο Ατρόμητος έχει μπλέξει για τα καλά με τον κορονοϊό. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν δύο νέα κρούσματα κορονοϊού που έχουν τεθεί σε καραντίνα. Την Παρασκευή (31/12) είχαν γίνει γνωστά πέντε, με αποτέλεσμα πλέον ο αριθμός των κρουσμάτων να φτάνει τα επτά. Τα έξι αφορούν σε παίκτες και το ένα σε μέλος του σταφ.

Ο Ατρόμητος την Τετάρτη (5/1, 17:15, NOVASPORTS 2HD, LIVE SPORT24) είναι προγραμματισμένο να φιλοξενήσει τον Βόλο για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό και τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι νοσούντες έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Πρόκειται για δύο ξεχωριστά κρούσματα του ιού από αυτά που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και αυτή τη στιγμή η ομάδα μας είναι στη δυσάρεστη κατάσταση να αριθμεί συνολικά επτά ασθενείς".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ