ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος-Άρης 1-2

Ατρόμητος-Άρης 1-2
βλονταρτσικ

Ο Άρης έστω και δύσκολα ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου, με τέρματα των Κάλβο και Χαβίτο. Για τους γηπεδούχους μείωσε ο Κριπιντίρης

Το Κύπελλο Ελλάδας, είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων του Άρη. Σίγουρα, αυτή η άποψη διοίκησης και κόσμου, των "κιτρίνων" πέρασε και στον προπονητή της ομάδας Κίκε Ερνάντεθ, ο οποίος παρέταξε στο γήπεδο του Περιστερίου, την καλύτερη δυνατή σύνθεση, για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.
H ομάδα του Βασίλη Βούζα, από την άλλη, μπήκε δυνατά και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Μιχάλη Σηφάκη, όμως ο Έλληνας κήπερ ήταν σταθερός και κατάφερε σε αρκετές περιπτώσεις να σώσει την εστία του από την παραβίαση.

Στο 13ο λεπτό, ο Νέτο παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όταν έδιωξε απρόσεχτα, σε μια προσπάθεια των γηπεδούχων, ενώ δύο λεπτά αργότερα και έπειτα από παράλληλη σέντρα του Μαρίνου από δεξιά, ο Ρόβας από το ύψος της περιοχής πλάσαρε άουτ.

Οι δύο ομάδες, πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ, ενώ με την έναρξη της επανάληψης, ο Βασίλης Βούζας αποφάσισε να δώσει περισσότερο επιθετικό χαρακτήρα στην ομάδα του περνώντας τον Μπρίτο στη θέση του Μασάρα.

Η ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ, όμως, ήταν εκείνη που είχε την ξεκάθαρη υπεροχή στο δεύτερο μέρος, η οποία μάλιστα μετά το νευρικό ξεκίνημα, έφτασε στο 56ο λεπτό, στο πολυπόθητο γκολ. Ήταν ότανο Αποστολόπουλος, μάρκαρε εντός περιοχής τον Βλόνταρτσικ και ο διαιτητής είδε πέναλτι (δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο) με τον Κάλβο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η είσοδος του Χαβίτο στο παιχνίδι, εδραίωσε ακόμα περισσότερο την υπεροχή των φιλουξενουμένων, οι οποίοι μάλιστα έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 64'. Ήταν όταν οι Νέτο και Χαβίτο, συνδυάστηκαν άψογα έξω από την περιοχή του Ανδρούτσου, με τον μπακ του Άρη να βρίσκεται τετ-α-τετ με τον κήπερ του Ατρόμητου, τον τελευταίο όμως να τον νικά έστω και με τα πόδια.

Στο 79ο λεπτό, ο Άρης κατάφερε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το προβάδισμά του, καθώς το σουτ του Χαβίτο, μπορεί να απέκρουσε ο Ανδρούτσος, όμως ακόμα και έτσι η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του για το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει με διαγώνιο σουτ του Κριπιντίρη, όμως η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι, μέχρι και το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, δεν απέφερε καρπούς, με τον Άρη να παίρνει έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Βασίλης Βούζας): Ανδρούτσος, Μασάρα (46' Μπρίτο), Κριπιντίρης, Αποστολόπουλος, Μαρίνος (61' Φαβάλι), Σκόδρας, Μελισσάς, Ρόβας, Καραλής, Τάτος, Νικολόπουλος

Άρης (Κίκε Ερνάντεθ): Σηφάκης, Νέτο, Γκιάρο, Λέμπο, Καράμπελας, Γκαρσία, Βιτόλο (83' Πρίττας), Ρεγκέιρο (62' Χαβίτο), Κάλβο, Κόκε, Βλόνταρτσικ (65' Σιστόν)


















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ