ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Αυτά είναι τα φιλικά προετοιμασίας των Περιστεριωτών

Οι παίκτες του Ατρομήτου στην έναρξη της προετοιμασίας
Οι παίκτες του Ατρομήτου στην έναρξη της προετοιμασίας EUROKINISSI SPORTS

Στην Πτολεμαΐδα θα βρεθεί ο Ατρόμητος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Αυτό είναι το πρόγραμμα των φιλικών της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος έχει εκκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν το αναλυτικό πρόγραμμα της προετοιμασίας τους, όπως και τα φιλικά που θα δώσουν.

Στην Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ο Ατρόμητος θα παίξει με Athens Kallithea και Εθνικό Άχνας.

Οι Περιστεριώτες θα αγωνιστούν επίσης με Παναιτωλικό (Περιστέρι), Λεβαδειακό (Λιβαδειά) και ΟΦΗ (Περιστέρι). Τέλος, θα προγραμματιστεί ένα φιλικό πριν από την έναρξη της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

"Τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί έως σήμερα για την ομάδα μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν 2024/25.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς έχει αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει της σεζόν 2024/25, σε πρώτη φάση στο προπονητικό μας κέντρο στο Μαζαράκη, που προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για την πιο απαιτητική περίοδο για έναν ποδοσφαιριστή.

Στις 17 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής για την Πτολεμαΐδα και το πολυτελές ξενοδοχείο «Pantelidis Hotel» κι εκεί θα δοθούν και τα πρώτα φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, στις 20 Ιουλίου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα στο ολοκαίνουριο γήπεδο του προπονητικού κέντρου της Πτολεμαΐδας και στο ίδιο γήπεδο στις 27 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας από την Κύπρο.

Εξάλλου, στις 3 Αυγούστου θα δοθεί το πρώτο φιλικό στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στις 5 Αυγούστου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και στις 8 Αυγούστου πάλι στο Περιστέρι θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ.

Σημειώνεται ότι αναμένεται να προγραμματιστεί ακόμα ένα φιλικό στις 11 Αυγούστου, με αντίπαλο που θα κριθεί με βάση την κλήρωση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2024/25".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ