ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Χωρίς Κούεν και Σουάρεθ στη Λεωφόρο

Ο Κουέν στη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα | 10 Οκτωβρίου 2022
Ο Κουέν στη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα | 10 Οκτωβρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος θα παραταχθεί χωρίς τους Κουέν και Ντάνι Σουάρεθ στην Λεωφόρο με τους δύο ποδοσφαιριστές να μένουν εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Κυριακή (13/11) τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με τον Κρις Κόουλμαν να έχει δύο σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει. Η μια είναι του Αντρέας Κουέν που είχε κάρτες και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και η άλλη του Ντάνι Σουάρεθ που είναι τραυματίας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές με δύο εξ αυτών να μένουν εκτός 20άδας λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη 13η αγωνιστική της Super League.

Με την απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (13/11, 17:15) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής της ομάδας μας, Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουνίθ, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Εκτός επιλογών έμεινε ο Αντρέας Κούεν, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του και ο Ντάνι Σουάρεθ, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ