ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Δείγμα θετικό κόντρα σε Ντιναμό Δρέσδης

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Κρέσπο, Ρισβάνης EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο 1-1 έληξε το δεύτερο φιλικό του Ατρόμητου επί Αυστριακού εδάφους κόντρα στη Ντιναμό Δρέσδης με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να δείχνει θετικά δείγματα γραφής.

Θετικά δείγματα γραφής έδειξε ο Ατρόμητος στο δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους κόντρα στη Ντιναμό Δρέσδης με το τελικό 1-1 να μην αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

Ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε 21 ποδοσφαιριστές καθώς μόνο ο Μάντσον έπαιξε σε όλο το ματς ενώ χρησιμοποιήθηκε και ο Καχίλα που έχει λίγες μόνο μέρες στην προετοιμασία της ομάδας του.

Ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3' της αναμέτρησης αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε στο δοκάρι. Το 1-0 για την ομάδα του Περιστερίου έγινε στο 37' με τον Ρισβάνη με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 75' ο Ατίκ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Ο Ατρόμητος είχε μια ακόμα καλή στιγμή για να πετύχει γκολ στο 82' αλλά η πανέμορφη ενέργεια του Ουγκράϊ με ντρίμπλα και σουτ κατέληξε και αυτή στο οριζόντιο δοκάρι με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι (82' Θεοδωράκης), Κιβρακίδης (66' Νάτσος), Κατράνης (66' Αθανασίου), Γούτας (66' Στρούγγης), Ρισβάνης (76' Καχίλα), Μάντσον, Ούμπιδες (62' Ενσικουλού), Χαρίσης (76' Γαρουφαλιάς), Κορτ (76' Γιακουμάκης), Μανούσος (61' Ουγκράι), Βέλλιος (82' Κωτσόπουλος).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ