ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Εκτός για ένα μήνα ο Γιαννιώτης

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης τραυματίστηκε στον ώμο στο ματς του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης τραυματίστηκε στο ματς του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιαννιώτης που χτύπησε στο ματς του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ και έγινε αλλαγή υπέστη κάκωση στον ώμο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα.

Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων θα μείνει ο Ανδρέας Γιαννιώτης ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα είχε παραχωρήσει τη θέση του στον Μανδά.

Ο έμπειρος γκολκίπερ υπέστη μια κάκωση στον ώμο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει μέρος στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν για την ομάδα του Περιστερίου το επόμενο διάστημα. Η επίσημη ενημέρωση των ανθρώπων της ομάδας αναφέρει Γιαννιώτης έχει υποστεί μια κάκωση ακρωμιοκλειδικού συνδέσμου και θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας για τις επόμενες βδομάδες με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε 3-4 βδομάδες".

ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Από εκεί και πέρα χθες ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΟΦΗ την Κυριακή στο Περιστέρι με τον Νταμίρ Κάναντι να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και μετά το τέλος να ανακοινώνει την αποστολή η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς και Οικονομίδης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο το πρωί.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ