ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος- Εθνικός Αστέρας 1-0

Ατρόμητος- Εθνικός Αστέρας 1-0
INTIME SPORTS

Με γκολ του Μπρίτο, ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο του Περιστερίου. Αγωνίστηκε και ο Μπαρατζί

Ένα γκολ από τον Μπρίτο, ήταν αρκετό για τον Ατρόμητο, προκειμένου να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Εθνικού Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Μπρίτο με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 55ο λεπτό.

Για τον Ατρόμητο επίσης, ο Περόνε στο 72' και 79' και ο Καραλής στο 74' έχασαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες (και οι τρεις προσπάθειες κατέληξαν άουτ από καλή θέση), ενώ ο Διαμαντής στο 86' από την πλευρά των φιλοξενούμενων, δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο πρώτο ημίχρονο και στην θέση του αριστερού μπακ, αγωνίστηκε ο Μπαρατζί, ο οποίος δοκιμάζεται από την Παρασκευή, από τον Γιώργο Δώνη.

Ατρόμητος: Καραγκιολίδης (46' Σάντκβιστ), Νάστος, Ολιβέιρα (69' Αποστολόπουλος), Σαμπού, Μπαρατζί (46' Ατέμπα), Σφακιανάκης (65' Μπάλλας), Νεμπεγλέρας (46' Σαρμιέντο), Μπρίτο, Φαβάλι (46' Καραλής), Σαγκανόφσκι (65' Περόνε), Αναστασάκος.

Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Χωριανόπουλος, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Φρανσέτι, Διαμαντής, Άντονι, Γιαννιτσανάκης, Λουάμο.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κοτταράς, Τσιώλης, Γκίκας, Παυλής, Χαλούλος, Φραγκής, Παπαζούδης, Κολτσίδας.

Πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα, οι Μπαζίνσκι, Καμαρά, Μελισσάς, Καραγκούνης προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη των γυμναστών Γρηγόρη Γεωργίτσα, Σωτήρη Κακαργιά.

Τέλος, η ομάδα U-20 του Ατρόμητου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ νικώντας το πρωί του Σαββάτου στη Λάρισα την ΑΕΛ με σκορ 2-1. Σκόρερ και των δύο τερμάτων, ο Καϊμακαμούδης στο 22' και στο 78'.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ