ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος για Ευρώπη

Ατρόμητος για Ευρώπη
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος έκλεισε(;) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μεταγραφικές του κινήσεις με την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Διαβάστε πως διαμορφώνεται το ρόστερ και τον κρυφό πόθο της Ευρώπης (videos).

Την περσινή σεζόν ο Ατρόμητος έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία του, όμως δεν τα κατάφερε τελικά σε έναν αγώνα ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, εξαιτίας των επεισοδίων που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του ματς.

Λίγες ημέρες αργότερα όλα έμοιαζαν να είναι στο αέρα, αφού η παραμονή του Γιώργου Δώνη στο τιμόνι της ομάδας δεν ήταν σίγουρη. Ο Γιώργος Σπανός άφησε να αιωρείται το σενάριο αποχώρησης του από την ΠΑΕ ή έστω η μείωση του μπάτζετ σε πολύ χαμηλά δεδομένα.

Λίγους μήνες αργότερα όλοι διαψεύστηκαν και ο Ατρόμητος δείχνει πως είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα, με τον ίδιο προπονητή, στιβαρή διοίκηση και ένα ρόστερ που θα ζήλευαν αρκετές ομάδες.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο χρειάστηκαν πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, κυρίως σε παίκτες, με τους Περιστεριώτες να φτάνουν τις 12 μεταγραφές!

Ας δούμε πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν και τι έχει αλλάξει σε σχέση με την περσινή.

Ο νέος (κορμός) είναι ωραίος

Ο Γιώργος Δώνης παρά τα πολλά νέα πρόσωπα δεν έχει σκοπό να αλλάξει τη φιλοσοφία του η οποία είναι με το γνωστό σύστημα 4-3-3. Με το υπάρχον ρόστερ λοιπόν και τα όσα έχουμε δει στα φιλικό οι επιλογές για τη βασική ενδεκάδα έχουν ως εξής:

Τερματοφύλακας: Ράντμαν (Ιτανς) *

Αμυντικοί: Σκόνδρας, Ζουέλα, Τόμας, Γιαννούλης

Κέντρο: Τάτος, Μακρής, Πίτου Γκαρσία

Επίθεση: Μπέλιτς, Μήτρογλου, Επστάιν

Στον πάγκο: Ο Γιώργος Δώνης παρότι θα ήθελε μία ακόμα λύση στην άμυνα έχει παίκτες που μπορούν να αναλάβουν πολλούς ρόλους. Ο Σωκράτης Φυτανίδης παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, ο Νάστος και στα δυο άκρα, ενώ υπάρχουν και οι νεαροί Καντούτσης, Αργυρός.

Στο κέντρο πολλές ευκαιρίες θα πάρει ο νεαρός χαφ Μπάλλας, ενώ σε πολλούς αγώνες θα δούμε τον έμπειρο Σφακιανάκη να αγωνίζεται. Τέλος υπάρχει και ο Αθανασίου.

Στην επίθεση τώρα έχουμε τους Καραγκούνη (αν πάει Ιταλία τότε θα αποκτηθεί άλλος), Αναστασάκο (σκοράρει συνέχεια στα φιλικά) και τον Καραμάνο. Σε ρόλο μπαλαντέρ υπάρχει πάντα και ο Μπρίτο.

Κρυφός πόθος η Ευρώπη

Δεν το κρύβουν οι άνθρωποι του Ατρόμητου πως με τις παρούσες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, είναι ευκαιρία για την ομάδα να βγει στην Ευρώπη. Αυτός είναι εξάλλου και ο κρυφός πόθος του ιδιοκτήτη της ομάδας Γιώργου Σπανού, που το λέει συνέχεια στους συνεργάτες του.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως η φετινή σεζόν είναι και ένα καλό τεστ για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος για πρώτη φορά θα έχει στα χέρια του ένα τόσο ποιοτικό ρόστερ (υπάρχουν κενά βέβαια στην άμυνα) και αρκετά ισορροπημένο σε σχέση με τις προηγούμενες δουλειές του.

Στον Ατρόμητο πάντως του έχουν εμπιστοσύνη και πραγματικά δεν έχουμε λόγο ούτε εμείς να αμφιβάλουμε γι αυτό. Κλείνοντας να πούμε πως ίσως έχουμε άλλη μία έκπληξη μέσα στον Αύγουστο, εξάλλου οι ευκαιρίες μετά τις 20 εμφανίζονται...

* Με τον Γάλλο τερματοφύλακα υπάρχει ένα θέμα, από τον τελικό Κυπέλλου, όμως ακόμα δεν ξέρουμε τι θα συμβεί.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ