ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος-Καβάλα 2-2

Ατρόμητος-Καβάλα 2-2
INTIME SPORTS

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος με την Καβάλα με σκορ 2-2.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ. Συγκεκριμένα στο 30’ από εξαιρετικό συνδυασμό των Νεμπεγλέρα, Καμαρά και πάσα του τελευταίου στον Μπρίτο που βγήκε τετ α τετ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Στην επανάληψη η ομάδα της Καβάλας είχε την υπεροχή στο διάστημα 60’-80’ και πέτυχε δυο γκολ. Στο 65’ με κεφαλιά του Αυλωνίτη και στο 78΄με σουτ του Αλεξάντροβιτς στο «Γ». Ο Ατρόμητος αντέδρασε στο τελευταίο δεκάλεπτο και στο 87’ «κεραυνός» του Σφακιανάκη έγλυψε το οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό 2-2 έγινε στο 89’ με σουτ του Τάτου μέσα από την περιοχή.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης παρέταξε στο πρώτο ημίχρονο την ακόλουθη ενδεκάδα: Σάντκσβιτς, Μπιλαγί, Σκόνδρας, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Αθανασίου, Νεμπεγλέρας, Καραλής, Μπρίτο, Σαγκανόφσκι, Καμαρά.
Στην επανάληψη αγωνίστηκε η εξής σύνθεση: Καραγκιολίδης, Νάστος, Μελισσάς, Αποστολόπουλος, Σαμπού, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Τάτος, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Περόνε.

Στο 70’ αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα ο Καραγκούνης και αντικαταστάθηκε από τον Νεμπεγλέρα. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο.

Η ομάδα θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί την τελευταία της προπόνηση στο Καρπενήσι και στην συνέχεια η αποστολή θα γυρίσει στην Αθήνα. Την Τετάρτη οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

Η σύνθεση της Καβάλας: Μπαγιέχο, Παβίσεβιτς, Τόμασιτς, Ντελιζήσης, Τρίψας, Σκλιοπίδης, Σιόντης, Ιωάννου, Γιάννου, Πασιαλής, Ναζλίδης.

Στην επανάληψη έπαιξαν οι: Αποστολίδης, Πετκάκης, Αυλωνίτης, Θεοδωρέλης, Οικονόμου, Ντκρόκ, Μαραγκός, Αλεξάντροβιτς, Δρόσος, Γκόβας, Σουλτανίδης.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Γιώργος Δώνης δήλωσε: " Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, κάναμε αρκετές ευκαιρίες και γενικά ήμασταν σωστοί στα κομμάτια που θέλουμε. Στο β’ ημίχρονο μάλλον ήμασταν επιπόλαιοι και ίσως τα παιδιά που έπαιξαν ήταν παραπάνω κουρασμένα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ