ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Με απουσίες στη Λεωφόρο η ομάδα του Περιστερίου

Ο Πιέρ Κούντε σε αγώνα του Ατρόμητου
Ο Πιέρ Κούντε σε αγώνα του Ατρόμητου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με τον Κρις Κόουλμαν να μην έχει στη διάθεση του τους Κούντε, Ντιρκς, Τζοβάρα, Πομόνη και Καραμάνη.

Σε εξ αναβολής ματς της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Περιστερίου θα παραταχθεί με πολλές απουσίες καθώς ο Κρις Κόουλμαν δεν έχει στη διάθεση του τον Κούντε που αποβλήθηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Επίσης εκτός θα είναι ο τραυματίας Ντιρκς αλλά και οι Τζοβάρας, Πομόνης, Καραμάνης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (8/10, 21:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Τριμμάτης, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι

Εκτός επιλογών ο Κούντε (τιμωρημένος), ο Ντιρκς που αναμένεται να είναι διαθέσιμος μετά τη διακοπή και οι Τζοβάρας (ατομικό πρόγραμμα) και οι Πομόνης, Καραμάνης, Αμπαρτζίδης".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ