ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος, μεταγραφές: Κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Τσιγγάρα

Ο Χάρης Τσιγγάρας στο Λαμία - ΠΑΟΚ
Ο Χάρης Τσιγγάρας στο Λαμία - ΠΑΟΚ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Σε ακόμη μία μεταγραφή, ενδεικτική των προθέσεών του τη φετινή σεζόν, πλησιάζει ο Ατρόμητος, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Χάρη Τσιγγάρα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος έχει κινηθεί πολύ δυναμικά το φετινό καλοκαίρι, με στόχο να χτίσει μία ομάδα που θα διεκδικήσει ακόμη και τον στόχο της ευρωπαϊκής εξόδου. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η περίπτωση του Χάρη Τσιγγάρα, ο οποίος όλα δείχνουν ότι προβάρει τα κυανόλευκα των Περιστεριωτών.

Ο 24χρονος αμυντικός χαφ ξεπετάχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έφτασε να είναι ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας και ασφαλώς αποτελεί μία περίπτωση ποδοσφαιριστή, που ο Πάμπλο Γκαρσία γνωρίζει άριστα, αφού έχει δουλέψει μαζί του.

Η εισήγηση λοιπόν, του Ουρουγουανού τεχνικού προχώρησε και πλέον απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Σημειώνεται, ότι στο deal των δύο πλευρών περιλαμβάνεται και ποσοστό μεταπώλησης, που θα κρατήσει ο Δικέφαλος.

Την περσινή σεζόν, ο δυναμικός χαφ (1.75 μ.) έγραψε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ