ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος μεταγραφές: Πάει για νέο κόλπο γκρόσο με τον Καλοσκάμη

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης
Ο Δημήτρης Καλοσκάμης INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο Ατρόμητος εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Δημήτρη Καλοσκάμη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό σε ένα deal που θα θυμίζει... Μάριο Τζαβίδα.

Ο Ατρόμητος συνεχίζει δυναμικά τις μεταγραφικές κινήσεις του, αποτελώντας δίχως αμφιβολία την πιο ενεργή ομάδα στην Ελλάδα τη δεδομένη στιγμή.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί πολύ έντονα πως ο Ατρόμητος θέλει να ολοκληρώσει μία συμφωνία που θα συζητηθεί σε επίπεδο αναπτυξιακού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, στους Περιστεριώτες αρέσει πολύ ο Δημήτρης Καλοσκάμης του Παναθηναϊκού.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Καλοσκάμης ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών του Τριφυλλιού, αλλά δεν βρήκε συμφωνία στις πολύμηνες διαπραγματεύσεις που έκανε για νέο συμβόλαιο με την -εκτός απροόπτου- πρώην ομάδα του.

Ο Ατρόμητος, όπως είχε κάνει και με τον Μάριο Τζαβίδα (σ.σ. επίσης παίκτης από την πράσινη ακαδημία) φαίνεται πως εκμεταλλεύεται το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις του παίκτη με τον Παναθηναϊκό και συζητάει για να τον κάνει "δικό" του.

Ο Καλοσκάμης είναι 19 ετών (γεννημένος το 2005), δεξιοποδαρος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως μεσοεπιθετικός. Πρόκειται για αθλητή που ξεχωρίζει για την τεχνική του κατάρτιση και την οξυδέρκειά του στο παιχνίδι.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ