ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1
όσκαρ

Με γκολ του Όσκαρ στο 80' και τους νέους να παίρνουν 10' ο αποδεκατισμένος ΟΣΦΠ νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο

Με τη νέα "ερυθρόλευκη" γενιά να τα πηγαίνει περίφημα και έναν Γκαλέτι για... Όσκαρ, ο Ολυμπιακός έστω κι αν δεν πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, πέρασε από την έδρα του Ατρομήτου αλώβητος και έφτασε τις 8 νίκες μετά από 9 αγωνιστικές.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ επέστρεψε στις εκπληκτικές εμφανίσεις στο καλύτερο σημείο. Στον αγώνα που ο Ολυμπιακός τον είχε ανάγκη λόγω των πολλών απουσιών ο Αργεντινός φώναξε παρών, σέρβιρε το γκολ στον Όσκαρ, λίγο έλειψε να σκοράρει εντυπωσιακά στο 89' και με ηγετική εμφάνιση, οδήγησε την ομάδα του σε μια σημαντική βαθμολογικά και ψυχολογικά νίκη.

Όσο για τους πιτσιρικάδες που ρίχτηκαν στην μάχη βγήκαν δίχως γρατσουνιά όχι γιατί δεν πάλεψαν αλλά γιατί ήταν απλά εξαιρετικοί. Ο Σοϊλέδης όργωσε την αριστερή πλευρά και έβγαζε σέντρες ξυράφι, ο Κατσικογιάννης κέρδισε τις περισσότερες μάχες, έδωσε ηρεμία στην μεσαία γραμμή και έμοιαζε σα να παίζει χρόνια βασικός, ενώ ο Φετφατζίδης όσο αγωνίστηκε ήταν σχεδόν αλάνθαστος και έκανε αισθητή την παρουσία του.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος ήταν καλός στο πρώτο μέρος, είχε ευκαιρίες να σκοράρει, όμως στην επανάληψη η απόδοσή του έπεσε και η ασφυκτική πίεση του Ολυμπιακού είχε ως αποτέλεσμα την ήττα.

Μελανό σημείο, τα επεισόδια που σημειώθηκαν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Το παιχνίδι λίγο έλειψε να διακοπεί όμως ευτυχώς η παρουσία των ΜΑΤ ηρέμησε τα πράγματα και έτσι το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με καθυστέρηση 12 λεπτών.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Τάτος (78΄ Σφακιανάκης), Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας, Αποστολόπουλος, Φαβάλι, Σαρμιέντο (82΄ Περόνε), Μπαζίνσκι, Καραγκούνης (67΄ Μπρίτο), Κάμπας.

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Κατσικογιάννης (81΄ Γιάννης Παπαδόπουλος), Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Στολτίδης, Γκαλέτι, Οσκαρ (90΄+3 Γκαλίτσιος), Πάντος, Σοϊλέδης (69΄ Φετφατζίδης), Μήτρογλου.

Διαιτητής: Β. Παμπορίδης (Κιλκίς)

Κίτρινες: Αποστολόπουλος, Φαβάλι, Νεμπεγλέρας, Νάστος
Με μια ματιά
Η μάχη των πάγκων

Με σύστημα 4-3-3 παρέταξε την ομάδα του ο Γιώργος Δώνης. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μιχαηλίδης, σέντερ μπακ οι Νάστος και Αποστολόπουλος, αριστερά ο Κουτσόπουλος, δεξιά ο Μπαζίνσκι, η τριάδα στα χαφ απαρτιζόταν από τους Νεμπεγλέρα, Σαρμιέντο και Τάτο, στα άκρα ήταν ο Φαβάλι και ο Καραγκούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κάμπας.

Από την άλλη πλευρά ο Ζίκο μ' ένα κάρο απουσίες και προβλήματα δεν άλλαξε το αγαπημένο του 4-4-1-1 αλλά αναγκαστικά άλλαξε πρόσωπα. Την "ερυθρόλευκη" υπερασπίστηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μέλμπεργκ ήταν ο Ζεβλάκοφ που πήρε τη θέση του τιμωρημένου Αβραάμ Παπαδόπουλου, στο αριστερό άκρο ήταν ο Ραούλ Μπράβο, ενώ δεξιά ο Πάντος αντικατέστησε τον τραυματία Τοροσίδη.

Αμυντικά χαφ ήταν οι Στολτίδης και Κατσικογιάννης, αριστερό χαφ ο ταλαντούχος Σοϊλέδης, δεξιά ο Γκαλέτι, μοναδικός προωθημένος ήταν -κλασικά- ο Μήτρογλου, ενώ λίγο πιο πίσω ο Όσκαρ.

Κάθε αρχή και... ερυθρόλευκη

Οι νταμπλούχοι παρά τις απουσίες ξεκίνησαν δυνατά και λίγο έλειψαν να αιφνιδιάσουν με τον Μήτρογλου στο 2ο λεπτό. Ο Έλληνας επιθετικός απέφυγε τον Αποστολόπουλο, μπήκε στη μεγάλη περιοχή όμως το σουτ κατέληξε στην αγκαλιά του Μιχαηλίδη.

Κι αν το παιχνίδι ξεκίνησε με καλύτερες προϋποθέσεις η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη... Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά για να δούμε άλλες φάσεις αφού ο ρυθμός και το θέαμα δεν ήταν καλό.

Η δεύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης ήταν και πάλι για τον Ολυμπιακό που ήταν καλύτερος στα πρώτα λεπτά. Δράστης ήταν ξανά ο Μήτρογλου όμως η κεφαλιά του πριν τον Μιχαηλίδη στο 21' κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Ατρομήτου.

Ατρόμητη... συνέχεια

Από κει και πέρα οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ανέβασαν στροφές και ήταν σειρά τους να απειλήσουν την εστία του Αντώνη Νικοπολίδη.

Την αρχή έκανε στο 25' ο Νεμπεγλέρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ που κατέληξε στην αγκαλιά του Νικοπολίδη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα (30') έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ.

Όλα ξεκίνησαν από λάθος διώξιμο του Στολτίδη στο πρόσωπο του Μέλμπεργκ, η μπάλα κατέληξε στον Τάτο που έκανε το σουτ όμως ο Νικοπολίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις όμως οι παίκτες του Γιώργου Δώνη σταματούσαν πότε με έξυπνα και πότε με σκληρά φάουλ σαν κι αυτά του Φαβάλι και του Νεμπεγλέρα.

Επεισόδια από το πουθενά

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0 και τους οπαδούς τους να αρχίζουν τον πόλεμο. Δίχως λόγο και αιτία οπαδοί του Ολυμπιακού κατευθύνθηκαν προς την καφετέρια του γηπέδου και εκεί υπήρξε ανταλλαγή αντικειμένων με τους οπαδούς του Ατρομήτου. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έφεραν την ηρεμία και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 12 λεπτών.

Στην επανάληψη το σκηνικό έμοιαζε έντονα μ' αυτό του πρώτου μέρους, αφού οι παίκτες του Ζίκο μπήκαν ορεξάτοι, έπαιξαν καλύτερα και ήταν αποφασισμένοι να πετύχουν τη νίκη.

Αφεντικό ο Ολυμπιακός

Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 55' με τον Σοϊλέδη να κάνει το σουτ στην αντεπίθεση όμως ο Μιχαηλίδης μπλόκαρε την μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα (56') ήταν σειρά τοιυ Μήτρογλου να φτάσει κοντά στο γκολ όμως το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του πορτιέρο του Ατρομήτου.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν πάρει για τα καλά τα ηνία του αγώνα και έχοντας τον έλεγχο δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Σε μια απ' αυτές στο 61' ο Μήτρογλου με ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πήγε να κρεμάσει τον Μιχαηλίδη, όμως ο πορτιέρο των γηπεδούχων έδιωξε εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Τα λεπτά περνούσαν, ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή, έκανε ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσε να τις μετατρέψει σε γκολ και έτσι το άγχος αυξανόταν. Στο δίλεπτό 73'-74' ο Μήτρογλου έφτασε μια ανάσα από το 1-0 όμως και τις δύο τις πέταξε στα σκουπίδια. Στην πρώτη ο Έλληνας επιθετικός έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ στην δεύτερη μπροστά σε άδεια εστία κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ.

Όσκαρ... νίκης στο 80'

Το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος του και ήταν φανερό πως όποια ομάδα κατάφερνε να σκοράρει θα έπαιρνε και τη νίκη. Έτσι και έγινε! Δέκα λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα (80') ο Γκαλέτι σέρβιρε και ο Όσκαρ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους οπαδούς του Ολυμπιακού που έδωσαν το παρών στο γήπεδο του Περιστερίου στα ουράνια.

Στο 89' ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Γκαλέτι, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το τραγικό λάθος του Μιχαηλίδη και με ανάποδο ψαλίδι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όμως ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου τα διόρθωσε και έδιωξε σε κόρνερ.

Οι παίκτες του Ατρομήτου έμοιαζαν ανίκανοι να αντιδράσουν όμως στις καθυστερήσεις ο Περόνε μπήκε στην μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ και έτσι το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Συνέντευξη Τύπου
Zίκο (προπονητής Ολυμπιακού): "Καταφέραμε να πάρουμε μία πολύ μεγάλη νίκη παρά τα προβλήματα και τις απουσίες. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καθόλου καλά. Δώσαμε πολύ χώρο στον Ατρόμητο δίνοντάς του την ευκαιρία να κάνει επικίνδυνες φάσεις για γκολ. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα, κλείσαμε διαδρόμους, κάναμε ευκαιρίες και στο τέλος καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ".

Για το νέο... αίμα: "Για τον Σοιλέδη έπαιξε πολύ καλά στην δική του πλευρά αλλά πιστεύω ότι ο Κατσικογιάννης έδωσε ηρεμία στο παιχνίδι μας και βοήθησε περισσότερο. Βεβαίως σαν τρίτος νεότερος που ήταν ο Φεφατζίδης, που τον βάλαμε ως αλλαγή βοήθησε. Έδειξε αρκετά ώριμος και ήρεμος γι' αυτόν τον αγώνα. Έδωσε σωστές και καλές πάσες δίχως να κάνει βιαστικά λάθη".

Για τα δύο πρόσωπα του Ολυμπιακού: "Ουσιαστικά τους είπα πως πρέπει να πιέσουμε και να μαρκάρουμε. Στο πρώτο οι αντίπαλοι έκαναν πάσινγκ γκέιμ, δίχως εμείς να τους πιέζουμε καθόλου. Ουσιαστικά στο πρώτο μέρος εμείς τρέχαμε πολύ περισσότερο. Αυτοί είχαν τις ευκαιρίες και τις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο τους μαρκάραμε, τους δυσκολέψαμε και έτσι δημιουργήσαμε ευκαιρίες".

Για το υπάρχον ρόστερ και το αν χρειάζονται μεταγραφές: "Αν και είνα νωρίς να συζητάμε για μεταγραφές. Σίγουρα θα χρειαστούμε ενίσχυση στην επίθεση, γιατί τώρα έχουμε μόνο έναν. Ο Ντάρμπισιρ είναι τραυματίας και δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει. Ο Ντιόγκο το ίδιο. Έτσι έχουμε μόνο τον Μήτρογλου".

Γιώργος Δώνης (προπονητής Ατρομήτου): "Δεν είχαμε την αναμενόμενη απόδοση. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος και δίκαια έφτασε στη νίκη. Εμείς πρέπει να προβληματιστούμε από την εικόνα του δεύτερου μέρους και να κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια".



Για την εικόνα του αποδεκατισμένου Ολυμπιακού: "Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός όταν προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα παίζουν διαφορετικά. Και όταν μιλάμε για τέτοιες βαριές φανέλες έχει αξία όποιος παίκτης την φοράει. Το ξέραμε ότι θα ο Ολυμπιακός θα παρουσιαζόταν καλύτερος. Όπως σας είπα και πριν έπαιξε καλύτερα στην επανάληψη και νίκησε δίκαια".

Για την ομάδα του: "Έχουμε δρόμο να διανύσουμε για να δημιουργήσουμε την ομάδα που θέλουμε. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις. Πρέπει να ξεφύγουμε γρήγορα από την δύσκολη θέση που είμαστε. Δεν μας ικανοποιεί η βαθμολογική συγκομιδή που έχουμε ως τώρα και πρέπει να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει για να σωθούμε γρήγορα".



Για τη χρησιμοποίηση νέων παικτών: "Καταρχήν δεν είναι θέμα απειρίας. Όταν ένα παιδί είναι 18 ετών και είναι ταλέντο πρέπει να πάρει την ευκαιρία του. Για τον Αποστολόπουλο είμαι πολύ ευχαριστημένος και κρατά δικαίως την θέση του στην ενδεκάδα".

Για το σύστημα και την τακτική:" Εσείς μπορείτε να κάνετε σχεδιασμούς με τ' αποτελέσματα και να μην κοιτάτε τα προβλήματά μας. Για παράδειγμα σήμερα ο Αναστασάκος είχε πρόβλημα και έπρεπε να δούμε τι θα κάνουμε. Ο Ατρόμητος πάντως μπορεί να παίξει και με τα δύο συστήματα και μ' έναν επιθετικό και με δύο".

Για τις αντίπαλες ομάδες στο δρόμο προς την σωτηρία: "Αυτά τα παιχνίδια με τέτοιες ομάδες είναι πάντα δύσκολα. Δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Super League".

Για τον Καραγκούνη: "Σχετικά με τις ευκαιρίες σε νέους παίκτες, εμείς ως προπονητές, αν ένα νέο παιδί έχει ταλέντο πρέπει να το προωθούμε. Ο Θανάσης είναι ένα παιδί που είναι στην ομάδα και έχει ταλέντο".
Όλα τα λεφτά...
Το νέο αίμα του Ολυμπιακού (Κατσικογιάννης, Σοϊλέδης, Φετφατζίδης) που άρπαξε την ευκαιρία, τα πήγε περίφημα και έδειξε πως είναι έτοιμο να πρωταγωνιστήσει στο άμεσο μέλλον.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που ήταν σε μεγάλα κέφια και η απόδοσή του κάλυψε τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχαν οι νταμπλούχοι. Ήταν δημιουργός του νικητήριου γκολ και γενικά ήταν η βασική εστία κινδύνου για τον Ατρόμητο.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου στο ημίχρονο του αγώνα. Οι οπαδοί των δύο ομάδων αντάλλαξαν αντικείμενα και λίγο έλειψαν να τινάξουν τον αγώνα στον αέρα. Τα ίδια και τα ίδια. Τι να πεις...
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης



Τα επεισόδια του ημιχρόνου

To Live του αγώνα... από τον Γιώργο Μαρκόπουλο
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Ολυμπιακός
(Ζίκο): Νικοπολίδης, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Γκαλέτι, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Κατσικογιάννης, Όσκαρ, Μήτρογλου
Η 11άδα των γηπεδούχων Ατρόμητος
(Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Τάτος, Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας, Αποστολόπουλος, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Μπαζίνσκι, Καραγκούνης, Κάμπας
1' Έναρξη αγώνα
Στη σέντρα οι γηπεδούχοι
2' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μήτρογλου
Ο Μήτρογλου απέφυγε τον Αποστολόπουλο, μπήκερ στην περιοχή αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε από τα δεξιά εξουδετερώθηκε από τον Μιχαηλίδη
10' Σχόλιο
Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο δεκάλεπτο πέρα από τη φάση του Μήτρογλου
20' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Αποστολόπουλος
21' Κεφαλιά Ολυμπιακός Μήτρογλου
Σέντρα του Ραούλ Μπράβο από τα αριστερά, ο Μήτρογλου προ του Μιχαηλίδη πιάνει την κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ
25' Φάουλ Ατρόμητος Νεμπεγλέρας
Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Νεμπεγλέρα, ο Νικοπολίδης μπλοκάρει
30' Ευκαιρία Ατρόμητος Τάτος
Ο Στολτίδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει "σημαδεύει" τον Μέλμπεργκ, ο Τάτος επωφελείται και με καλή κίνηση αποφεύγει τον Σουηδό ωστόσο το σουτ του από πλεονεκτική θέση απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Νικοπολίδη
35' Σουτ Ατρόμητος Σαρμιέντο
Επικίνδυνο σουτ του Σαρμιέντο από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νικοπολίδη
39' Κίτρινη κάρτα Φαβάλι
41' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Νεμπεγλέρας
45' Σουτ Ατρόμητος Μπαζίνσκι
Σουτ του Μπαζίνσκι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα μακριά από την εστία του Νικοπολίδη
45' Λήξη ημιχρόνου
Επεισόδια και ανταλλαγή αντικειμένων στις κερκίδες
45' Σχόλιο
Λόγω των επεισοδίων η Αστυνομία επιθυμεί να μη συνεχιστεί το παιχνίδι. Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις ωστόσο η Αστυνομία δεν ανάβει ακόμα το πράσινο φως. Για να συνεχιστεί το ματε η Αστυνομία περιμένει την απομάκρυνση των οπαδών του Ατρόμητο από τα κιγκλιδώματα και την επιστροφή τους στις κερκίδες. Έναρξη τελικά στο δεύτερο μέρος σε λίγα λεπτά με καθυστέρηση περίπου 12 λεπτών
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Ο Ολυμπιακός στη σέντρα
49' Σουτ Ατρόμητος Φαβάλι
Γυριστό σουτ του Φαβάλι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Νικοπολίδης σε σωστή θέση μπλοκάρει
55' Σουτ Ολυμπιακός Σοϊλέδης
Αντεπίθεση του Ολυμπιακού, ο Σοϊλέδης δοκιμάζει αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα όμως κοντράρει και καταλήγει στα χέρια του Μιχαηλίδη
56' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μήτρογλου
Μπαλιά του Όσκαρ, η μπάλα φτάνει στον Μήτρογλου ο οποίος από πλάγια αριστερά θέση επιχείρησε το σουτ το οποίο όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Μιχαηλίδη
61' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μήτρογλου
Εξαιρετική ενέργεια από τον Μήτρογλου. Ο Όσκαρ τροφοδότησε με κάθετη πάσα τον υψηλόσωμο επιθετικό ο οποίος δοκίμασε με λόμπα να "κρεμάσει" τον Μιχαηλίδη που τελικά κατάφερε με τα ακροδάχτυλα να αποσοβήσει το γκολ
64' Κεφαλιά Ολυμπιακός Μέλμπεργκ
Εκτέλεση κόρνερ από τον Σοϊλέδη, ο Μέλμπεργκ πήρε την κεφαλιά ωστόσο ήταν αδύναμη και δεν ανησύχησε τον Μιχαηλίδη
66' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Μπρίτο στη θέση του Καραγκούνη
68' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Φετφατζίδης στη θέση του Σοϊλέδη
69' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Νάστος
73' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μήτρογλου
Άψογα εκτελεσμένη κομπίνα στο κόρνερ, η μπάλα καταλήγει μετά από Γκαλέτι, Μπράβο και Όσκαρ στον Μήτρογλου που σούταρε από κοντά ωστόσο αυτή προσέκρουσε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ
74' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μήτρογλου
Ακόμα μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους "ερυθρόλευκους" με τον Μήτρογλου να μην μπορεί σχεδόν εξ΄επαφής να στείλει την μπάλα στο βάθος της κενής εστίας
78' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Σφακιανάκης στη θέση του Τάτου
80' Γκολ Ολυμπιακός Όσκαρ
Ο Όσκαρ ανοίγει το σκορ! Ο Γκαλέτι "χόρεψε" τον Νάστο, έκανε τη σέντρα από τα αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Όσκαρ στόπαρε εκπληκτικά με το στήθος και στο τετ α τετ δε λάθεψε στέλντοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη
81' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος στη θέση του Κατσικογιάννη
82' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Περόνε στη θέση του Σαρμιέντο
89' Ευκαιρία Ολυμπιακός Γκαλέτι
Παιδικό λάθος του Μιχαηλίδη που πήγε με λόμπα να περάσει την μπάλα πάνω από τον Γκαλέτι που τον πίεζε στην περιοχή με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να κάνει το ανάποδο ψαλίδι αναγκάζοντας τον Έλληνα πορτιέρο σε εντυπωσιακή επέμβαση
90' Ευκαιρία Ατρόμητος Περόνε
Πιθανότατα στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα ο Περόνε από καλή θέση έστειλε την μπαλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Νικοπολίδη
90' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Γκαλίτσιος στη θέση του Όσκαρ
90' Λήξη αγώνα




















































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ