ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου 2-1
INTIME SPORTS

Φιλική νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου πανηγύρισε ο Ατρόμητος, με το ματς να λαμβάνει χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας οι δύο σύλλογοι.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε τόσο καλό ρυθμό, με τον Ολυμπιακό Βόλου να προηγείται στο 27' με τον Σολάκη, μετά από ασυνεννοησία του Σαμπού με τον Καραγκιολίδη.

Στο 55' ο Περόνε ισοφάρισε σε 1-1 από ασίστ του Φαβάλι, ο οποίος από δημιουργός έγινε σκόρερ στο 89', σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Καραγκιολίδης, Νάστος, Μπιλαγί, Σαμπού, Ολιβέιρα, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Καραγκούνης, Τάτος, Αναστασάκος, Σαγκανόφσκι

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μιχαηλίδης, Σκόνδρας, Μελισσάς, Αποστολόπουλος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Αθανασίου, Φαβάλι, Καραλής, Μπρίτο Περόνε

Ολυμπιακός Βόλου: Ρόκα, Ψυχογιός, Αλβάρες, Τόμας, Ζαραδούκας, Ρίκκα, Σκάρος, Καπετάνος, Ουμπίντες, Μόνχε, Σολάκης

Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κολίτσης, Γκότοβος, Σέλεσι, Ρόκκας, Μάρτιν, Κάστρο, Πλιάγκας, Καπάνταης, Τσεκούρας, Μητρόπουλος

Oι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Γιώργος Δώνης: "Στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Το ίδιο θα έλεγα φυσικά και σε περίπτωση που χάναμε. Είδαμε κάποια πράγματα που θέλαμε στο γήπεδο. Λειτουργήσαμε καλύτερα με την ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου".

Σάκης Τσιώλης: "Ημασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Λειτουργήσαμε ικανοποιητικά για την εποχή. Εάν θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, δεν θα κάναμε τόσες αλλαγές στο ημίχρονο. Σίγουρα ο χρόνος κυλάει υπέρ μας. Συνεχίζουμε τη δουλειά".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ