STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-2: Τρελαίνει κόσμο η ομάδα του Αγρινίου, πέρασε αέρα και από το Περιστέρι

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-2: Τρελαίνει κόσμο η ομάδα του Αγρινίου, πέρασε αέρα και από το Περιστέρι
INTIME

Ο Παναιτωλικός συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στην Stoiximan Super League καθώς επιβλήθηκε 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι για την 7η αγωνιστική και πανηγύρισε τρίτη σερί επιτυχία, που τον διατήρησε στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Ο Παναιτωλικός πήρε φόρα και αρνείται να πατήσει φρένο. Μετά από τους θριάμβους του απέναντι σε ΟΦΗ (2-1 εκτός) και ΑΕΚ (1-0 εντός), το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα του Αγρινίου πανηγύρισε τρίτη σερί επιτυχία στην Stoiximan Super League, επικρατώντας αυτή τη φορά με το πειστικό 2-0 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Η επιτυχία αυτή σφραγίστηκε ουσιαστικά από το πρώτο μέρος, με το αυτογκόλ του Σταυρόπουλου στο 14' και το γκολ χάρμα ειδέσθαι του Μπουζούκη στο 37', με το σύνολο του Γιάννη Πετράκη να διαχείριζεται άψογα το προβάδισμά της σε όλο το δεύτερο μέρος και να επεκτείνει σε έξι ματς πρωταθλήματος το αήττητο σερί της, μένοντας μέσα στο γκρουπ των πρώτων του πίνακα.

Την ίδια ώρα, οι Περιστεριώτες γεύτηκαν για τρίτη στη σειρά φορά το πικρό ποτήρι της ήττας (είχαν προηγηθεί οι αποτυχίες με Ολυμπιακό και Βόλο) και έμειναν στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Τα xgoals της αναμέτρησης μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναιτωλικού
Τα xgoals της αναμέτρησης μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναιτωλικού

Η έναρξη του αγώνα βρήκε τον Ατρόμητο να αγγίζει το γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, με τον Ουάρντα να βγάζει εκπληκτική κάθετη πάσα και τον Μπάκου να βρίσκεται φάτσα με τον Τσάβες, όμως ο κίπερ του Παναιτωλικού νίκησε στο μεταξύ τους τετ α τετ και κράτησε το μηδέν.

Στο 14ο λεπτό δε έγινε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους όταν μετά από τη συνεργασία των Λιάβα και Μαυρία και το γύρισμα του δεύτερου, ο Σταυρόπουλος επιχείρησε να κόψει τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά την έστειλε άθελά του στο βάθος της εστίας του Χουτεσιώτη.

Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν τη μπάλα στα πόδια και να την κυκλοφορούν γύρω από την εστία του Τσάβες, χωρίς όμως να έχουν τις μεγάλες φάσεις, με την καλή στιγμή τους στο 33' με την κεφαλιά του Ουάρντα από καλή θέση να βρίσκει πάλι σε ετοιμότητα τον πορτιέρε της ομάδας του Αγρινίου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και δεύτερο γκολ για το σύνολο του Πετράκη που ήταν εξαιρετικό, με τον Μπουζούκη να πιάνει ένα ασύλληπτο φαλτσαριστό σουτ με το δεξί και να στέλνει τη μπάλα πρώτα στη ρίζα της δεξιάς δοκού και κατόπινο στο βάθος της εστίας του Χουτεσιώτη (0-2).

Στο δεύτερο μέρος, ο Πάμπλο Γκαρσία προσπάθησε μέσα από τις αλλαγές του να βοηθήσει την ομάδα του να γίνει πιο επιθετική αλλά και ουσιαστική, όμως ο Πετράκης απαντούσε από τον δικό του πάγκο και ο Παναιτωλικός δεν αισθάνθηκε πραγματική πίεση σε κανένα σημείο του αγώνα.

Μάλιστα, όσο το ματς όδευε προς το φινάλε, η πίεση χαλάρωσε και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη χωρίς ουσιαστικά να απειληθούν, ενώ θα μπορούσαν να είχαν προσθέσει και το κερασάκι στην τούρτα, αν η μπάλα δεν σταματούσε στο αριστερό δοκάρι (προηγουμένως την είχε βρει για λίγο ο Χουτεσιώτης με εντυπωσιακή εκτίναξη) από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιάβα.

Η στατιστική απεικόνιση και οι κορυφαίοι της αναμέτρησης μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναιτωλικού
Η στατιστική απεικόνιση και οι κορυφαίοι της αναμέτρησης μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναιτωλικού
  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Κίνι, Αθανασίου (46' Γιουμπιτάνα), Μανσούρ, Σταυρόπουλος (66' Μίχορλ), Ουετραόγκο, Τσιγκάρας (46' Μουντές), Γκονζάλες (73' Καλοσκάμης), Μπακού (66' Βρακάς), Ουάρντα, Φαν Βέερτ
  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (84' Μπακάκης), Σιέλης, Μπουζούκης (75' Λουίς), Ντίας (65' Ρόα), Πέρες (84' Κουρί), Τορεχόν, Λομόνακο (76' Μάγντεβατς)
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ