ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος-Πανιώνιος 1-0

Ατρόμητος-Πανιώνιος 1-0
πανηγυρική

Ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο στο Περιστέρι με "χρυσό" σκόρερ τον Μπρίτο στο 55ο λεπτό

Ο Ατρόμητος συνέχισε την επιτυχημένη του πορεία, κερδίζοντας τον Πανιώνιο στο Περιστέρι με 1-0, σπάζοντας το αρνητικό ρεκόρ των επτά αγώνων χωρίς νίκη μεταξύ τους, με χρυσό σκόρερ τον Μπρίτο στο 55ο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν μια τεράστια ευκαιρία με τον Κουμορτζί για να φέρουν το ματς στα ίσα, όμως από εκεί και πέρα δεν είχαν διάρκεια στην απόδοση τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Γήπεδο: Περιστερίου
Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νικολακόπουλος (Αθηνών), Μάλαμας (Ευβοιάς)
4ος: Ντάκος (Ξάνθης)
Παρατηρητής: Μπριάκος (Ηπείρου)

Ατρόμητος(Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Ολιβέϊρα, Νεμπεγλέρας, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Μπρίτο(Καλατζής 85'), Περόνε(Σαγανόφσκι 71'), Αναστασάκος(Μπλένχιο 90').

Πανιώνιος(Παράσχος): Ανδριόλας, Γιόνσον(Σκούφαλης 85'), Λάτκα, Όμο, Κοντόες, Κουμορτζί, Νικολάου, Σιόβας(Μπαρόνι 70'), Ριέρα, Εστογιανόφ, Μπάλαμπαν.

Κίτρινες: Λάτκα(43΄Πανιώνιος), Κοντοές(45' Πανιώνιος), Μελισσάς)58 Ατρόμητος), Περόνε(65' Ατρόμητος), Όμο(77' Πανιώνιος).

Κόκκινες: -

Με μια ματιά


Ο Ατρόμητος ήθελε να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές, με τον Γιώργο Δώνη να κατεβάζει την ομάδα του χωρίς αλλαγές, με το μεγάλο αστέρι στης ομάδας Μάρεκ Σαγανόφσκι να βρίσκεται στον πάγκο.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι ήθελαν πολύ τη νίκη, στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Ιστορικού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, πέραν ενός σουτ του Μπρίτο στο 7ο λεπτό, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Ανδριόλα.

Παρόλα αυτά ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που πίεσε περισσότερο στα πρώτα είκοσι λεπτά, καθώς οι Νικολάου και Κουμοορτζί κέρδισαν τη μάχη στο κέντρο.

* (Το τερέν ήταν αρκετά γλιστερό, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των δυο ομάδων).

Άναψαν τα αίματα...

Το πιο ενδιαφέρον ίσως του πρώτου μέρους, είναι κάποια μικροένταση που δημιουργήθηκε στις καθυστερήσεις, που ξεκίνησε όταν ο Κοντόες έπεσε κάτω σε μια κόντρα που είχε με τον Περόνε.

Οι παίκτες του Ατρόμητου έπεσαν πάνω στον νεαρό αμυντικό των φιλοξενούμενων, κατηγορώντας τον για θέατρο. Ο διαιτητής έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Κοντόε για διαμαρτυρία, και εκεί άναψαν τα αίματα.

Μετά το σφύριγμα του διαιτητή, ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου κ. Σπανός βγήκε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η παρεξήγηση τελείωσε.

Νωρίτερα ο Ατρόμητος έχασε μια μεγάλη φάση, καθώς ο Περόνε βρήκε με ωραίο τρόπο τον Μπρίτο που μπήκε μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ του έβγαλε σε κόρνερ ο Ανδιρόλας.

* (Ο Πανιώνιος είναι αήττητος στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Ατρόμητο)

Ένταση στις κερκίδες

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένταση, καθώς η αστυνομία προσπάθησε να απωθήσει την μετακίνηση μερίδας οπαδών του Ατρόμητου προς την φυσούνα, με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν κάποια καθίσματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να κλείσει στα καρέ του τον Πανιώνιο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 48' ο Φαβάλι να χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα του Νάστου από τα δεξιά, ο Βραζιλιάνος μόνος του πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Σκόραραν και οι δυο, μέτρησε το ένα

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον επόπτη της αναμέτρησης, καθώς υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Εστογιανόφ στο 54΄, ο οποίος σκόραρε με πλασέ.

(1-0) Στην επόμενη φάση ο Νεμπεγλέρας ανέβηκε από τα δεξιά και έκανε την σέντρα μέσα στην περιοχή, με τον Ανδριόλα να μην μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα και τον Αναστασάκο να στρώνει στον Μπρίτο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο οποίος έκανε το σουτ στέλνονταν την μπάλα στα δίχτυα.

* (Όσο περνούσε η ώρα το αγωνιστικός χώρος μάζευε νερό σε ορισμένα σημεία λόγω της βροχής, κάνοντας δύσκολη την δουλειά των ποδοσφαιριστών).

Στο 71ο λεπτό ο Μάρεκ Σαγανόφσκι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στην Σούπερ Λιγκ και τρία λεπτά αργότερα παραλίγο να σκοράρει, καθώς μετά από σέντρα του Μπρίτο βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 76', όταν ο Μπαρόνι έδωσε κεφαλιά πάσα στον Κουμορτζί μέσα στην περιοχή, με τον Αφρικανό μέσο να στέλνει την μπάλα άουτ αν και βρισκόταν φάτσα με το τέρμα.

* (Η τελευταία νίκη του Ατρόμητου επί του Πανιώνιου έγινε το 1981, όταν και κέρδισε με 2-1 μέσα στη Νέα Σμύρνη).

Τριπλή χαμένη ευκαιρία

Στο τετράλεπτο 82-86, ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το ματς, με τους Φαβάλι και Νεμπεγλέρα να είναι οι μοιραίοι παίκτες. Αρχικά ο Φαβάλι από καλή θέση έκανε την κεφαλιά, με τον Ανδριόλα να διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στα πόδια του Νεμπεγλέρα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως το σουτ του έμπειρου μέσου ήταν αδύναμο και κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα του Πανιώνιου.

Στο 86ο λεπτό, ο Ατρόμητος έχασε THN ευκαιρία. Ο Καλατζής έβγαλε σέντρα από τα δεξιά στον Αναστασάκο που ήταν μόνος του δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ανδριόλα, όμως το σουτ του 33χρονου φορ, πέρασε ψηλά άουτ.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Ατρόμητο να κερδίζει τον Πανιώνιο, σπάζοντας το αρνητικό σερί των επτά αγώνων χωρίς νίκη μεταξύ τους.

Συνέντευξη Τύπου


Πανιώνιος(Παράσχος): "Δεν μπορέσαμε να πάρουμε έστω ένα βαθμό. Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι κατά το πρώτο μέρος και όσο ήταν ο αγωνιστικός χώρος καλός βγάλαμε πολύ καλές αντεπιθέσεις. Στην τελική προσπάθεια όμως δεν δώσαμε την καλή πάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε"

Ατρόμητος(Δώνης): "Αυτό που που μπορώ να πω ότι στα 8-9 χρόνια που δουλεύω ως προπονητής είναι η πρώτη φορά που συναντώ τόσο εργατικούς παίκτες. Εχουν πολύ μεγάλη διάθεση να μάθουν και να βελτιώσουν τον εαυτό τους, άρα και την ομάδα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Οι παίκτες μου έχουν περισσότερα πράγματα να δώσουν και ελπίζω ότι στις 9 αγωνιστικές που απομένουν θα δείξουν καλύτερα στοιχεία".

Όλα τα λεφτά...


Ο Μπρίτο. Εκτός του γκολ που πέτυχε ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει η ομάδα του και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...


Τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στην ανάπαυλα του αγώνα, όπως και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Επίσης καλό είναι να ξεχάσουμε το πρώτο ημίχρονο, που είναι ένα από τα χειρότερα, από άποψη θεάματος, που έχουμε δει τη φετινή σεζόν.

Videos με τα γκολ της αναμέτρησης




To Live του αγώνα...


Η 11άδα των γηπεδούχων
Ατρόμητος(Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Ολιβέϊρα, Νεμπεγλέρας, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Μπρίτο, Περόνε, Αναστασάκος.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
Πανιώνιος(Παράσχος): Ανδριόλας, Τζόνσον, Λάτκα, Όμο, Κοντόες, Κουμορτζί, Νικολάου, Σιόβας, Ριέρα, Εστογιανόφ, Μπάλαμπαν.
1' Έναρξη αγώνα
Στη σέντρα η ομάδα Πανιώνιου.
5' Σχόλιο
Χωρίς ρυθμό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους.
7' Ευκαιρία Ατρόμητος
Ο Μπρίτο από καλή θέση θα κάνει το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Ανδριόλα.
14' Ευκαιρία Ατρόμητος
Δυνατό σουτ του Φαβάλι από πολύ μακριά, η μπάλα θα κοντράρει και θα πάει στην αγκαλιά του Ανδριόλα.
20' Σχόλιο
Ο Πανιώνιος πιέζει τον Ατρόμητο που έχει υποχωρήσει.
25' Ευκαιρία Ατρόμητος
Ο Αναστασάκος θα κάνει δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
34' Σχόλιο
Ο ρυθμός του αγώνα είναι τραγικός, αφού και οι δυο ομάδες προσπαθούν με μεγάλες μπαλιές και στημένα να επιτεθούν.
42' Ευκαιρία Ατρόμητος
Ο Περόνε θα δώσει με τακουνάκι ωραία στον Μπρίτο που θια μπει μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ του θα διώξει σε κόρνερ ο Ανδριόλας.
43' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος
Κίτρινη κάρτα στον Λάτκα για μαρκάρισμα στον Μελισσά.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
Δυο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων στο πρώτο μερος.
45' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος
Κίτρινη κάρτα στον Κοντοέ για διαμαρτυρίες.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Στη σέντρα η ομάδα του Ατρόμητου.
46' Σχόλιο
Στις κερκίδες υπάρχει ένταση με την αστυνομία να απωθεί μερίδα οπαδών του Ατρόμητου.
48' Ευκαιρία Ατρόμητος
Σέντρα του Νάστου από τα δεξιά, ο Φαβάλι θα πάρει την κεφαλιά, αλλά θα την στείλει άουτ.
54' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος
Κίτρινη κάρτα στον Εστογιανόφ για διαμαρτυρίες.
55' Γκολ Ατρόμητος 1-0
Ο Νεμπεγλέρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Ανδριόλα να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Ο Αναστασάκος έστρωσε στον Μπρίτο, που με πλασέ έκανε το 1-0.
58' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος
Κίτρινη κάρτα στον Μελλισά.
65' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος
Κίτρινη κάρτα στον Περόνε για θέατρο.
70' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Σιόβας έξω στη θέση του ο Μπαρόνι.
71' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Περόνε έξω στη θέση του ο Σαγανόφσκι.
72' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος
Κίτρινη κάρτα στον Μπάλαμπαν για διαμαρτυρίες.
74' Ευκαιρία Ατρόμητος
Ο Μπρίτο θα κάνει την σέντρα μέσα στην περιοχή. Ο Σαγανόφσκι θα κάνει το πλασέ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
75' Ευκαιρία Πανιώνιος
Ο Κουμορτζί μόνος του απέναντι από τον Μιχαηλίδη θα πάρει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.
77' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος
Κίτρινη κάρτα στον Όμο.
82' Ευκαιρία Ατρόμητος
Δυνατή κεφαλιά του Φαβάλι, ο Ανδριόλας θα διώξει σε κόρνερ.
83' Ευκαιρία Ατρόμητος
Καλό σουτ του Νεμπεγλέρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Ανδριόλας θα πέσει και θα μαζέψει.
85' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Μπρίτο έξω στη θέση του ο Καλατζής.
85' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Γιόνσον έξω στη θέση του ο Σκούφαλης.
86' Ευκαιρία Ατρόμητος
Σέντρα του Καλατζή από τα δεξιά, ο Αναστασάκος μόνος του δίπλα στο δοκάρι θα κάνει το σουτ, στέλντοντας την μπάλα άουτ.
89' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Αναστασάκος έξω στη θέση του ο Μπλένχιο.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων στο δεύτερο μέρος.
90' Λήξη αγώνα





























































































TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ