ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ατρόμητος - ΠΑΣ: Απίστευτοι Γιαννιώτες, τρία γκολ στα πρώτα 13 λεπτά

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν γκολ τους στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας
Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν γκολ τους στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι στο Περιστέρι και στα πρώτα 13 λεπτά ισοπέδωσαν τον Ατρόμητο, φτάνοντας στην επίτευξη τριών τερμάτων και αποκτώντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης (VIDEOS).

Το 2-2 στον πρώτο αγώνα στους "Ζωσιμάδες" έδινε θεωρητικά ένα ελαφρύ αβαντάζ στον Ατρόμητο για την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου όμως αυτό το πλεονέκτημα πήγε περίπατο με το... καλημέρα της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Και αυτό γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα όχι μόνο βρήκε ένα εκτός έδρας γκολ που ήταν υποχρεωμένος να κυνηγήσει για την πρόκριση αλλά βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και απέκτησε προβάδισμα τριών γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο!

Ο Νάουμετς έκανε το 1-0 μόλις στο 3, για να πάρει τη σκυτάλη στο 10' ο Μιλιντσεάνου γράφοντας το 2-0 και να έρθει και ένα τρίτο γκολ στο 13' για τους Ηπειρώτες με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής από τον Σάλιακα, για να στριμώξει για τα καλά στα σχοινιά τον Ατρόμητο από πολύ νωρίς στο ματς.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 3' ΜΕΧΡΙ ΤΟ 13':




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ