ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
ατρομητος πας

Την πρόκριση στο Κύπελλο hellas online πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε του Ατρομήτου με 1-0

Στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα της Ηπείρου ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους, χάνοντας μια καλή ευκαιρία στο 17ο λεπτό με τον Κανακούδη, όταν ο Μιχαηλίδης με σωτήρια επέμβαση αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του στο σουτ του παίκτη του ΠΑΣ.
Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είχαν στο 42΄ μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπλένχιο, ο οποίος απέτυχε από πολύ κοντά να σκοράρει.

Στο β΄ ημίχρονο το θέαμα ήταν ακόμη χειρότερο, κι έτσι "μοιραία" ο αγώνας έμελλε να κριθεί στην παράταση. Το "χρυσό" γκολ για την ομάδα της Ηπείρου σημείωσε με εξαιρετική ατομική προσπάθεια ο Μενδρινός στο 95΄, με τον παίκτη του ΠΑΣ να ντριπλάρει όσους βρέθηκαν στο δρόμο του.

Ο Ατρόμητος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία του ένα λεπτό πριν από τη λήξη της παράτασης, όταν ο Σαρμιέντο σούταρε ελάχιστα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπλένχιο, Μελισσάς, Καλαντζής, Αποστολόπουλος, Φαβάλι (64΄ Τάτος), Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος, Καραλής (64΄ Σφακιανάκης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Αναστόπουλος): Σικαλιάς, Μπουχάν, Ανδράλας (46΄ Μενδρινός), Κούσας, Κώτσιος, Κανακούδης, Ντιμπαλά, Μιχαλόπουλος, Καζναφέρης, Μπακαγιόκο, Κοντογουλίδης.








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ