ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Πεντάρα η Ντουνάισκα Στρέντα πριν από το Περιστέρι

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΝΤΟΥΝΑΙΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΝΤΟΥΝΑΙΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ντουνάισκα Στρέντα συνέτριψε με 5-1 την Ποχρόνιε πριν έλθει στην Ελλάδα για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο κι έφθασε στη δεύτερη νίκη της στα ισάριθμα πρώτα ματς του σλοβακικού πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος καλείται την Πέμπτη στη ρεβάνς του Περιστερίου να υπερασπιστεί το σκορ νίκης (1-2) στη Σλοβακία και να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό του Europa League, εκεί όπου θα συναντήσει μία εκ των πολωνικής, Λέγκια Βαρσοβίας και της φινλανδικής, Κουόπιο.

Λίγες ημέρες πριν επισκεφτεί την Ελλάδα η Ντουνάισκα Στρέντα συνέτριψε με 5-1 την Πορχρόνιε κι έφθασε στη δεύτερη νίκη της στα ισάριθμα πρώτα ματς του σλοβακικού πρωταθλήματος.

Ο Κρίστοφερ Βίντα άνοιξε το σκορ μόλις τέσσερα λεπτά μετά από την έναρξη του ματς, ο Κάλμαρ στο 30' έκανε το 2-0, σκορ ημιχρόνου. Ο Τάιβο διεύρυνε κι άλλο το προβάδισμα των γηπεδούχων στο 54', ο Μάτσαν ύστερα από δύο λεπτά (56') μείωσε με πέναλτι.

Το δεύτερο γκολ του Βίντα στο 75' έκανε το 4-1 και το τέρμα του Ραμίρες στο 88ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Η σύνθεση της Ντουνάισκα Στρέντα: Γέντλιτσκα, Κόστρνα, Όραβετς, Κρούζλιακ, Ντέιβις(71' Μπλάκμαν), Βίντα Μ., Ρόναν, Κάλμαρ, Τσμέλικ (85' Βεζελόφσκι), Βίντα Κ., Ταϊβό (71' Ραμίρεζ)

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ