ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Συμφωνία με Ίντερ για την παραχώρηση του 16χρονου Χρήστου Αλεξίου

Ο Χρήστος Αλεξίου με τη φανέλα του Ατρομήτου
Ο Χρήστος Αλεξίου με τη φανέλα του Ατρομήτου PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την παραχώρηση του 16χρονου κεντρικού αμυντικού, Χρήστου Αλεξίου, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τους νερατζούρι να έχουν οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Στην Ίντερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός, Χρήστος Αλεξίου, ο οποίος παραχωρήθηκε από τον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Οι "νερατζούρι" έχουν τη δυνατότητα να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή, εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του στις ακαδημίες των πρωταθλητών Ιταλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος: "H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη συμφωνία της με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ για την παραχώρηση του 16χρονου κεντρικού αμυντικού, Χρήστου Αλεξίου με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος.

Ο παίκτης θα παραμείνει στον ιταλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και οι «νερατζούρι» διατηρούν το δικαίωμα της πλήρους μεταγραφής του, εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του παίκτη στο διάστημα της παραμονής του στις Ακαδημίες.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει την Ίντερ για την ομαλή πορεία των διαπραγματεύσεων και για τη συνεργασία, ενώ θέλει να ευχηθεί στον Χρήστο υγεία και κάθε επιτυχία".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΙΝΤΕΡ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ