ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Την Τετάρτη η παρουσίαση της νέας φανέλας και του νέου χορηγού

Σημαιάκι του κόρνερ με το λογότυπο του Ατρομήτου
Σημαιάκι του κόρνερ με το λογότυπο του Ατρομήτου INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος γνωστοποίησε ότι την Τετάρτη θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας αλλά και του νέου χορηγού στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος θα παρουσίασει τη νέα φανέλα αλλά και τον νέο χορηγό την προσεχή Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 12:30 στη συνέντευξη Τύπου. Τους Περιστεριώτες θα ντύσει η Capelli, ενώ η νέα σεζόν θα είναι ιστορική για την ομάδα, καθώς συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος γνωστοποιεί πως την προσεχή Τετάρτη 5 Ιουλίου και ώρα 12:30 στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βασικού χορηγού της ομάδας μας.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν και οι νέες μας εμφανίσεις από την εταιρεία CAPELLI Sport που θα ντύσουν τους ποδοσφαιριστές μας, τη χρονιά που σηματοδοτεί και τα 100 χρόνια της ομάδας μας.

Το «παρών» θα δώσουν και οι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους εκπροσώπους του Τύπου που θα θελήσουν να καλύψουν την εκδήλωση ενώ το γεγονός θα προβληθεί και μέσω Live Streaming στο κανάλι της ομάδας μας στο YouTube".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ