ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος

Ατρόμητος
Ατρόμητος_ομαδική

Τι κρύβει το 2007 για τον Ατρόμητο

Tι έκανε η ομάδα μέσα στο 2006

Η επιτυχία με το εισιτήριο για τα Ευρωπαϊκά σαλόνια μπορεί να μην ήρθε βάση του βαθμολογικού πίνακα (αφού ο Ατρόμητος πήρε τη θέση του ΠΑΟΚ που αποκλείστηκε λόγο οικονομικών προβλημάτων) αλλά αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Παράσχου.

Η ομάδα των Δυτικών προαστίων έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και πρόσφερε θέαμα στους φίλους της και όχι μόνο. Στάθηκε εξαιρετικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, εκεί που όλοι περίμεναν να "ξεφουσκώσει" και έφτασε στη μεγάλη διάκριση.

Μέσα στο 2006 ήρθε η πρώτη Ευρωπαϊκή εμπειρία με την κάτοχο του τροπαίου και αν οι Περιστεριώτες το πίστευαν περισσότερο ίσως να πήγαιναν καλύτερα στο παιχνίδι της Ριζούπολης που κοίταξαν στα μάτια τους Ισπανούς στο δεύτερο ημίχρονο. Για την ιστορία τα δύο παιχνίδια τελείωσαν 1-2 και 4-0 χωρίς όμως αυτό να μειώνει την προσπάθεια που κατέβαλαν. Άλλωστε κανείς δεν ζήτησε να αποκλείσουν την πρωταθλήτρια.

Στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως όλοι περίμεναν μετά τις μεταγραφές του καλοκαιριού να και η ομάδα πλέον δείχνει να βρίσκει το δρόμο της.

Ποια πρόσωπα την σημάδεψαν


Ο Γιώργος Σπανός, πρόεδρος της Χαλκηδόνας και μετέμειτα του Ατρομήτου έδωσε αυτό που έλειπε από την ιστορική ομάδα. Εκτός του ότι την έφερ και πάλι στην πρώτη Εθνική κατηγορία, έφερ και χρήματα που είναι αναγκαία για να σταθεί ο σύλλογος με αξιπρέπεια όπςω του αξίζει.

Ένας άλλος Γιώργος, οδηγησε μαεστρικά την ομάδα. Ο τεχνικός του Ατρομήτου Γιώργος Παράσχος δουλεύει αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες και ξέρει να εκμεταλλέυεται τους παίκτες που έχει στην διάθεση του. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής που μπορεί να κρατήσει την ομάδα σε επίπεδο ικανοποιητικό, κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Οι μεγάλες χαρές και οι μεγάλες απογοητεύσεις



Χωρίς καμία αμφιβολία η μεγαλύτερη χαρά είναι αυτή της εξόδου στο Κύπελλο UEFA. Ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα που τόσα χρόνια είχε χάσει την αυτοπεποίθηση της από τα προβλήματα που την ταλάνιζαν και την έφερα μέχρι της τρίτη Εθνική κατηγορία.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση έχει να κάνει με τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι και έδειχναν πως θα έφερναν τον Ατρόμητο ένα σκαλί παραπάνω. Ειδικά ο Κριστιάνο Ρόχα ή Ρότσα δεν έχει βοηθήσει καθόλου την ομάδα, αφού οι τραυματισμοί του είναι πιο συχνοί από οτιδήποτε άλλο στα Δυτικά Προάστια.

Η προοπτική του 2007

Το 2007 ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινήσει εντελώς διαφορετικά από ότι ξεκίνησε φέτος η σεζόν. Ο Ατρόμητος δείχνει να ρίσκει το αγωνιστικό του προφίλ με τοους Μερίνο και Λουτσιάνο να ανεβάζουν στροφές. Η ομάδα μπορεί να κυνηγήσει και πάλι την έξοδό της στο UEFA αν και στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο με κάθε αντίπαλο.

Ένα κρυμμένο μυστικό για το νέο έτος



Μυστικά δεν υπάρχουν. Παράσχος και παίκτες θα προσπαθήσουν με σκληρή δουλειά να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο πρόγραμμα που τους περιμένει και να δικαιολογήσουν την περσινή πορεία με μία ανάλογη. Μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν (ήδη έγινε μία) μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό αφού ο σύλλογος ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι.






















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ