ΙΤΑΛΙΑ

"Ατσούρο"... ο Αμάουρι

"Ατσούρο"... ο Αμάουρι
αμαουρι

Την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ιταλίας εξέφρασε ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Αμάουρι

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα της "σελεσάο" την ίδια στιγμή που οι Ιταλοί και ειδικότερα ο τεχνικός της "σκουάντρα ατσούρα", Ρομπέρτο Ντοναντόνι, έχει εκφραστεί με άκρως κολακευτικά λόγια και επιθυμεί διακαώς την ένταξη του Αμάουρι στο δυναμικό της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.
Από την πλευρά του ο άσος της Γιουβέντους (ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες και επίσημα από την "βέκια σινιόρα") δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την στάση της "σελεσάο" υπογραμμίζοντας: "Είναι ντροπή γιατί πιστεύω πως άξιζα την εκτίμηση του Ντούνγκα".



Όσο για την Εθνική Ιταλίας, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, τόνισε: "Δεν μπορώ να περιμένω. Είναι αλήθεια ότι πριν, προτεραιότητά μου ήταν η "σελεσάο", όμως είμαι περήφανος που θα αντιπροσωπεύσω την Ιταλία. Ο Ντοναντόνι έχει μιλήσει με εξαιρετικά λόγια για μένα, κάτι που δεν έχω ακούσει ποτέ από τον Ντούνγκα.

Η Βραζιλία παραμένει ένα όνειρο, όμως η Ιταλία είναι μια θαυμάσια πραγματικότητα και θα ήθελα πολύ να παίξω στο Euro 2008. Πιστεύω ότι αν το διαβατήριο ερχόταν ένα μήνα πριν, ο προπονητής (Ντοναντόνι) θα με καλούσε".





Αναφορικά με το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2010 και τις επιθυμίες του, ο Αμάουρι τόνισε: "Ελπίζω να παίξω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Νότια Αφρική. Ο Λούκα Τόνι και εγώ δεν θα είμαστε κακό δίδυμο έτσι δεν είναι;"



Σ' ότι αφορά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο επιθετικός της "Μεγάλης Κυρίας" ευχήθηκε: "Φυσικά και θα υποστηρίξω την Ιταλία στο Euro. Ελπίζω επίσης ο Ντελ Πιέρο ή ο Τόνι να κερδίσουν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ".
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ