ΚΕΡΚΥΡΑ

Άτυχος ο Λαμπρόπουλος

Άτυχος ο Λαμπρόπουλος
INTIME SPORTS

Ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος και την Πέμπτη θα κάνει επέμβαση. Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ατρόμητο

Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, καθώς η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη (11/10), έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο διεθνής, με την Ελπίδων, μέσος, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Πέμπτη (13/10), στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τον Λάκη Νικολάου.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μετίν, Γκουστάβο και Σακελλαρίου, ενώ τρέξιμο έκανε ο Τσίγκας. Την Τετάρτη (12/10) οι "Φαίακες" θα προπονηθούν (10.30) το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου.

Τέλος, τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του σαββατιάτικου (15/10) αγώνα του ΑΟ Κέρκυρα με τον Ατρόμητο, για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Οι τιμές τους έχουν ως εξής: ΘΥΡΕΣ 4-5: 10 ευρώ, ΘΥΡΕΣ 2-3: 20 ευρώ, ΘΥΡΑ VIP: 50 ευρώ.

Η διάθεση γίνεται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ, τόσο στη Σαμάρα 22 (10.30 – 15.30), όσο και τις Αλυκές Ποταμού (10.00 – 18.00).

Ενώ την ημέρα του αγώνα (Σάββατο) θα διατίθενται από τα γραφεία στη Σαμάρα (10.3 – 15.30), καθώς και από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ Κέρκυρας.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ