ΑΡΗΣ

Άτυχος ο Μεριέμ–Κούπερ:"Μονόδρομος"

Άτυχος ο Μεριέμ–Κούπερ:"Μονόδρομος"
μεριεμ

Χωρίς τον Καμέλ Μεριέμ θα παίξει ο Άρης στο ματς με τον Εργοτέλη. Κούπερ:"Μονόδρομος η νίκη"

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είχε ένα απρόοπτο πρόβλημα να αντιμετωπίσει καθώς ο διεθνής Γαλλοαλγερινός μέσος στάθηκε άτυχος και σε μία δυνατή διεκδίκηση της μπάλας έσπασε την μύτη του, τέθηκε εκτός αποστολής. Ωστόσο ο Μεριέμ είναι αμφίβολος και για τον αγώνα της Τετάρτης (17/02) με την Skoda Ξάνθη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου hellas online.
Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Ναφτί, Ντέιλι, Πιοβεζάν, ο Φερνάντες αν και συμμετέχει πλέον κανονικά στις προπονήσεις και ακόμα οι Λαμπριάκος, Πέσκοβιτς, Οικονομόπουλος, Γραικός, Μπουγαίδης και Αγτζίδης.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Σηφάκης, Φρασέρι, Κόκε, Νέτο, Αραβίδης, Πρίττας, Κάλβο, Κουλουχέρης, Βαγγέλη, Νασούτι, Αράνο, Κάμπορα, Γκαρσία, Τζόνσον, Αντού, Χαβίτο, Ορτίθ και Ρονάλντο.

Από την πλευρά του ο Κούπερ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη σημείωσε το πόσο σημαντικό είναι για τον Άρη να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης λέγοντας: «Μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα για το πρωτάθλημα δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες εντός έδρας.

Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι δύσκολο, αλλά για εμάς η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα τελευταία αποτελέσματα και απόλυτα συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε με πάθος τους τρεις βαθμούς και να τους κατακτήσουμε. Ξέρω ότι η εβδομάδα είναι δύσκολη με τρεις πολύ δύσκολους και σημαντικούς αγώνες, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα με προσοχή και καθαρό μυαλό για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε»

.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ