ΑΡΣΕΝΑΛ

Αβέβαιο το μέλλον του Φαν Πέρσι

Αβέβαιο το μέλλον του Φαν Πέρσι

O Ρόμπιν Φαν Πέρσι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Άρσεναλ μετά το 2013.

Η Άρσεναλ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στην Πρέμιερ Λιγκ γεγονός που έχει προβληματίσει τους φιλάθλους των "κανονιέρηδων" και όχι μόνο.

Η ήττα την προηγούμενη Κυριακή από την Τότεναμ άφησε την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στην 15η θέση της κατάταξης μετά από επτά αγωνιστικές.

Η αγωνιστική πτώση της Άρσεναλ δεν πτοεί των Ρόμπιν Φαν Πέρσι, που δείχνει εμπιστοσύνη στις προθέσεις και τις κινήσεις της διοίκησης των "κανονιέρηδων".

" Έχω εμπιστοσύνη στον σύλλογο και στις κινήσεις της διοίκησης. Υπάρχει μία λεπτή γραμμή μεταξύ της ήττας και της νίκης. Κοιτάξτε το ματς με την Τότεναμ, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με τις ευκαιρίες που είχαμε. Δεν υπάρχει λόγος πανικού.

Αναγνωρίζω ότι το ξεκίνημα μας δεν είναι το καλύτερο. Υπάρχει αρνητική διάθεση μετά την ήττα στο ντέρμπι, αλλά δεν είναι όλα τόσο αρνητικά όσο φαίνονται. Εξαρτάται από εμάς τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση στο γήπεδο".

Όσον αφορά το μέλλον μου δεν θα κάνω κανένα σχόλιο. Είμαι στην Άρσεναλ οκτώ χρόνια κάτι το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό. Το τι θα γίνει στο μέλλον κανείς δεν το ξέρει.

Ξέρω ότι ο κόσμος είναι περίεργος αλλά είμαι αφοσιωμένος στην δουλειά μου. Τον περασμένο Νοέμβριο, έπαιξα πολλά παιχνίδια, σημείωσα πολλά γκολ, έβγαλα πολλές ασίστ. Ένα χρόνο μετά το συνεχές ποδόσφαιρο μου κάνει καλό. Αισθάνομαι ότι συνέχεια βελτιώνομαι. Είναι η πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που αντιλαμβάνομαι κάτι τέτοιο".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ