ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αβέβαιο το μέλλον του Μπόγιαν

Αβέβαιο το μέλλον του Μπόγιαν

Ο πατέρας του Μπόγιαν Κρκιτς, που φέτος αγωνίζεται βασικός στην Ολλανδία με τη φανέλα του Άγιαξ, ξεκαθάρισε ότι η επιστροφή του γιου του στην Καταλονία δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο 23χρονος Ισπανός, με σέρβικες ρίζες, είχε συγκεντρώσει πριν από έξι χρόνια όλη την προσοχή της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, όταν και πραγματοποίησε το ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Όλοι έκαναν λόγο για το "next big thing" των επιτυχημένων ακαδημιών της "Μασία" μετά τον Λιονέλ Μέσι, αφού ο βραχύσωμος φορ διέθετε τις καλύτερες περγαμηνές έχοντας βαρεθεί να σκοράρει με τις μικρές ομάδες της Μπαρσελόνα και καταφέρνοντας να μπει στη βασική ενδεκάδα πριν καν κλείσει τα 18 του χρόνια.

Η εξέλιξη του, ωστόσο, δεν ήταν η αναμενόμενη και μετά από τέσσερα χρόνια πήρε μεταγραφή στη Ρόμα, από την οποία μάλιστα δόθηκε και δανεικός στη Μϊλαν τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

Το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε εκ νέου από την Μπαρσελόνα, αλλά εξαιτίας της επιθυμίας του ίδιου του παίκτη να αγωνίζεται περισσότερο η φετινή χρονιά τον βρίσκει στο Άμστερνταμ αγωνιζόμενο για τον "Αίαντα".

" Θέλω ο Μπόγιαν να είναι χαρούμενος, να παίζει σε μια μεγάλη ομάδα και να πετυχαίνει γκολ. Για την επιστροφή του στην Μπάρσα δεν ξέρω. Ρωτήστε με τον Μάιο. Χρειαζόταν διάρκεια και λεπτά αγωνιζόμενος σε υψηλό επίπεδο. Για αυτόν το λόγο πήρε μεταγραφή στον Άγιαξ.", δήλωσε ο πατέρας του σε καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Μπόγιαν επέστρεψε στις αρχές Δεκεμβρίου μετά από απουσία δύο μηνών λόγω τραυματισμού, έχοντας καταφέρει να σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας έτσι τα πρώτα του τέρματα στην Eredivisie.

Την Τετάρτη (10/12) θα αγωνισθεί στον Τσάμπιονς Λιγκ, για δεύτερη φορά φέτος μετά το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρσελόνα στο Καμπ Νου (4-0), στον κρίσιμο αγώνα του Άγιαξ εναντίον της Μϊλαν που κρίνει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού. Οι Ολλανδοί χρειάζονται μόνο νίκη και η αποστολή τους φαντάζει εφικτή δεδομένων των φετινών εμφανίσεων των "ροσονέρι".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ