ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ: Έντονο ενδιαφέρον για τον Βέχορστ

Netherlands' Wout Weghorst runs during the international friendly soccer match between The Netherlands and Canada at De Kuip stadium in Rotterdam, Netherlands, Thursday, June 6, 2024. (AP Photo/Patrick Post)
Ο Βάουτ Βέχορστ με την Εθνική Ολλανδίας. © 2024 PATRICK POST/AP IMAGES

Ο Άγιαξ εντείνει τις κινήσεις του για την απόκτηση του Βάουτ Βέχορστ, με την πορεία των διαπραγματεύσεων να δημιουργούν ένα κλίμα αισιοδοξίας.

Το τέρμα του Βάουτ Βέχορστ απέναντι στην Πολωνία καθόρισε την τύχη του αγώνα δίνοντας τη νίκη στην Ολλανδία και φαίνεται πως αυτή η εμφάνιση αποτέλεσε την σπίθα που χρειαζόταν για να ενταθεί το ενδιαφέρον του Άγιαξ για τον 31χρονο επιθετικό, με την μέχρι τώρα εικόνα των επαφών να δείχνει αρκετά θετική.

Ο παίκτης ανήκει στην Μπέρνλι και αγωνίστηκε την φετινή σεζόν στην Χόφενχαιμ, με την οποία μέτρησε 8 τέρματα σε 31 συμμετοχές, ενώ τις προηγούμενες χρονιές αγωνίστηκε ως δανεικός και στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παίκτης των "Οράνιε" έχει έρθει πολύ κοντά με τον "Αίαντα" στις διαπραγματεύσεις όσον αφορά τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου και πλέον απομένει κατά κύριο λόγο να ακολουθήσουν οι επαφές με την Μπέρνλι προκειμένου να διερευνηθούν οι πιθανότητες επίτευξης συμφωνίας.

Βέβαια, όπως γίνεται κατανοητό ο παίκτης έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στο εν εξελίξει Euro και αναπόφευκτα οι καθοριστικές μελλοντικές επαφές θα υπάρξουν όταν ο ποδοσφαιριστής αποδεσμευτεί από τις τωρινές υποχρεώσεις του.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ