ΙΩΝΙΚΟΣ

Αύριο αποφασίζει για Νατσούρα

Αύριο αποφασίζει για Νατσούρα
New Image

Με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, ο Ιωνικός προετοιμάζεται εντατικά για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλαμάτα

Για το συγκεκριμένο ματς, ο Γιώργος Βαζάκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μανουσάκη, ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα καθώς έχει τεντοντίτιδα στον δικέφαλο και υποβάλλεται ήδη σε εντατική φαρμακευτική και φυσικοθεραπευτική αγωγή.
Οσον αφορά στον Αντώνη Νατσούρα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ η συμμετοχή του ή όχι στην αποστολή για την Καλαμάτα θα αποφασιστεί αύριο, αφού πρώτα ο παίκτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από τις όποιες απουσίες, που κατά διαστήματα ήταν αρκετές, ο Ιωνικός διαθέτει μια πλειάδα ισάξιων και ικανών ποδοσφαιριστών που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κάθε αγώνα και αυτό θα γίνει και την Κυριακή στην Καλαμάτα.

Το πρωτάθλημα έχει φτάσει πλέον σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και κάθε αγώνας είναι δύσκολος και απαιτείται από τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το 100% των δυνάμεών τους για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Αυτό είναι το ζητούμενο για τον Ιωνικό και αυτό το έχουν αντιληφθεί όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με πρώτους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξέρουν πολύ καλά ότι από τώρα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι υποχρεωμένοι να παίξουν και να βγούν νικητές σε 12 τελικούς.







TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ