EURO 2024

Αυστρία - Τουρκία: Ο Ντεμιράλ εκμεταλλεύτηκε την γκάφα του Πεντς και πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ σε νοκ-άουτ ματς Euro

Turkey's Merih Demiral celebrates after scoring his side second goal during a round of sixteen match between Austria and Turkey at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Tuesday, July 2, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Turkey's Merih Demiral celebrates after scoring his side second goal during a round of sixteen match between Austria and Turkey at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Tuesday, July 2, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi) AP PHOTO/EBRAHIM NOROOZI

Ο Μερίχ Ντεμιράλ άνοιξε το σκορ για τους Τούρκους μόλις στο δεύτερο λεπτό εκμεταλλευόμενος την επική γκάφα του τερματοφύλακα της Αυστρίας, Πεντς, για να πανηγυρίσει το πιο γρήγορο γκολ σε νοκ-άουτ αγώνα στην ιστορία του Euro.

Ο αντικαταστάτης του Σαμέτ Ακαϊντίν στην ενδεκάδα της Τουρκίας, Μερίχ Ντεμιράλ, είναι και ο σκόρερ "με το καλησπέρα" των γειτόνων στο ματς κόντρα στην Αυστρία.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός εκμεταλλεύτηκε την γκάφα του Πεντς και την ασυνεννοησία της άμυνας του Ραφλ Ράνγκνικ και με προβολή από τη μικρή περιοχή μετά από κόρνερ έκανε το 0-1 στα 57 δευτερόλεπτα από τη σέντρα.

Σημειώνεται πως αυτό είναι το πιο γρήγορο γκολ σε νοκ-άουτ αναμέτρηση στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και το δεύτερο πιο γρήγορο στην ιστορία της διοργάνωσης, μετά από εκείνο του Άντριαν Μπαϊράμι, που σκοράρε στα 23'' του αγώνα της Ιταλίας με την Αλβανία για τη φάση των ομίλων του Euro 2024.

TAGS EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ